Suna-le si astazi la acel numar, iar daca tot nu raspunde, atunci suna la centrul Fan Curier unde apartii, ca localitate.
O să vină. Și mie trebuie să îmi vină unul. Mi s-a comunicat că datorită situației, multă lume comandă pe Internet, au foarte multe comenzi și nu reușesc să facă față, dar se rezolvă.
Daca te a sunat ieri trebuia sa raspunzi, era important nu stau ăia după tine ci tu stai după ei, sa fi sanatos, o sa te mai sune ei saptamîna viitoare cand vor mai fi in zona ta, treaba care ai avut o ieri era mult mai importantă decît ăstia cu fan curierul?
Pe mine ma anunta cu doua minute inainte.Am timp sa ma imbrac si sa cobor in fata blocului.
Daca n-ai raspuns si-a continuat traseul si nu se intoarce.Iti tine 7 zile pachetul.O sa te sune in fiecare zi.
Eu am vorbit cu cel care ne livreaza la birou si la fel, spun ca sunt foarte aglomerati, prea multe comenzi, prea putini agenti. De exemplu azi cand e zi libera de la stat ei sunt platiti triplu. E posibil sa nu ajunga decat dupa sarbatori. Cel mai bine pe viitor daca ai Easy Box in oras alege asa livrarea. Pentru ca acolo e un singur livrator care le baga in cutii si astfel eviti nesincronizarea cu curierul.
Marie308 întreabă: