Ba pacala e clar ca are o problema cu browserul, aceeasi problema am si eu. poate intelegi ca nu are nevoie de sugestiile tale care sunt cu scopul de a umili nu de a ajuta!
Google e un site/ motor de cautare in timp ce "explorer", banuiesc, e un browser. de obicei se misca asa cand ramane blocat pe o pagina din cauza ad-urilor si pop-out-urilor. iti recomand sa iti instalezi un browser mai eficient. google chrome, opera, mozilla firefox. daca nu functioneaza, vb cu baietii de la net, se poate sa fie si de acolo.
Cind vrei sa te intorci la pagina anterioara, trebuie sa dai click pe sageata GO BACK, care este in coltul din stinga a monitorului(sint doua sageti pe care dai click sa mergi la pagina urmatoare sau sa revi la pagina anterioara).Nu pot explica mai bine.
Merci mult.
Schimba browserul sau poate fi de la lag deci daca nu merge cu alt browser trage alt windows.
In orice browser exista New Tab sau New Window! Foloseste-le! Ca sa nu mai dai back ca Pacala!
Problema cred ca vine de la browserul internet explorer, aceeasi problema am si eu tocmai de aceea azi am inceput cautarea unei solutii, revin cu raspuns cand rezolv