anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uitați niște chești despre mine

Am 17 ani, muzica e viața mea, îmi plac oamenii, nu îmi place să fiu singură, sunt șatenă, ochi verzi, înaltă și slabă. Îmi e foarte milă de animale.La 7 luni am avut o încurcătură de mațe și sângele și mâncare îmi curgea prin corp deoarece unul s-a rupt, am fost la Grigore Alexandrescu iar un doctor foarte bun mi-a salvat viața, eram la un pas de moarte, și în afară de mamei mele, nimănui nu i-a păsat de mine. Bunica mea făcea diferență, era plină de bani și îl iubea foarte mult și îl iubește foarte mult pe verișorul meu, pe mine mă urăște. În 2006 am avut un grav accident de mașină. Îmi este foarte milă de oamenii săraci și plâng foarte mult deoarece știu că nu pot să ajut nici oamenii și nici câini cu nimic. Aș vrea să înfințez o campanie pentru aurolaci și oameni săraci și una pentru animalele străzi, să îmi deschid o casă de discuri, să îmi împlinesc visul și să văd cum arată un om fericit fără să mă uit la el, vreau să văd acel om fericit în oglindă(adică pe mine). Cam asta este tot despre mine.

1. Spune-mi tot despre tine.

2. Spune ce părere ai despre descrierea mea.

3.Semăn cu tine?

Mulțumeesc pentru atenție.

9 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Desfasori vreo activitate utila?

| Ecea a răspuns:

1.Sa iti spun 10 % despre mine, asta ar insemna sa scot o colectie de 10 romane. Daca in viata ta pana la 17 ani,ti cont doar de aceste lucruri, eu pot spune ca atat cat ai scis tu pe aici, eu imi amintesc in perioada 2-5 ani.

2.Esti un om de rand,fara personalitate,fara caracter,fara planuri de viitor,mult prea visatoare,mult prea imatura, mult prea incapatanata, care traieste intr-o viata virtuala paralela cu realitatea.

3.Deloc.Eu nu seman cu nimeni si nimeni nu seamana cu mine din nici un punct de vedere.
Tind sa cred ca oamenii sunt foarte diferiti si nu seamana deloc intre ei.

Aurolacii nu merita sa traiasca, si eu as face o fundatie numita "Auschwitz" speciala pentru ei.
Nu imi pasa de oamenii saraci asa mult.Sunt convins ca nici lor nu le pasa de mine,asa ca mie de ce mi-ar pasa de ei?
Probabil daca as putea sa ii ajut cumva as face-o,insa neavand posibilitatea,nu o fac,si nici nu regret.
De caini nu imi pasa, imi plac, insa cei de pe strazi trebuie eutanasiati cu blandete.Nu merita sa traiasca.
Aia cu casa de discuri suna bine,insa sunt curios cum o sa faci asta,ce o sa promovezi si cum.
Cum am spus mai sus,esti visatoare, abia te-ai nascut, nici nu ai descoperit inca ce dura este realitatea si deja visezi casa de discuri.Probabil esti un copil rasfatat si parintii tai sunt miliardari.
Fericirea nu exista.Fiecare isi face viata cum vrea. Fericirea depinde de noi.

| anonim_4396 explică (pentru Ecea):

Nu ai respectat intrebarea.Cica nu am personalitate si caracter.Omule esti batut in cap! Ce draq te-a lovit mata in cap? Toata lumea are personalitatea lui si caracterul lui.Cum nu am planuri de viitor? De la 5 ani stiam si la ce facultate vreau sa ma duc.Esti dus rau de tot.

| Ecea a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt,exista putini oameni cu personalitate si caracter,insa tu cunosti foarte putin aceste cuvinte.
Cand auzi expresia "un om cu caracter" oare tie a ce iti suna?
Sau "un om cu multa personalitate".
Tu nu ai,si nici nu o sa ai prea curand asa ceva.
Eventual dupa o maturizare,o lovitura care sa iti schimbe viata,mentalitatea,ideile,principile,etc.

Nu am respectat intrebarea,insa nici tu nu ai respectat gramatica de baza.

Daca mergi la facultate,asta nu inseamna ca o sa ai un viitor sau ca asta o sa te ajute cu ceva in viata.

Eu stiu mai multe informatica decat stie unu care a terminat facultatea de informatica,si cu toate astea nu am facut facultate.
Stiu mai bine sa vorbesc unele limbi straine decat stie cineva care a terminat facultatea de limbi straine,si cu toate astea,nu am facut facultate.

In fine,sunt lucruri care le inveti in viata de zi cu zi,de nevoie,de placere. Facultatea nu te ajuta foarte mult in viata,o faci doar sa fie facuta,sa ai un titlu si eventual o calificare.
Poti sa faci o facultate sau sa nu o faci,daca un om este tampit, tot tampit ramane, doar ca este un tampit cu facultate.

Răspuns utilizator avertizat
| Ecea a răspuns (pentru tputputpu123):

Imi pasa de foarte multe.Sunt genul de om care iubeste oamenii din jurul lui.
Eu eram la fel ca acesti copii care ii vezi pe aici, insa loviturile primite m-au trezit la realitate.
E dureros, insa cand primesti cate o palma incepi sa iti revi.
Oamenii incep sa gandeasca cand sunt pusi fata in fata cu realitatea.Probabil sunt putin dur,arogant,ironic,insa nu pun nimanui lucruri pentru a jigni,ci pentru a deschide putin ochii.
Eu nu am facut nimic pentru viata mea cat am fost copil,si lumea din jurul meu a inceput sa rada de mine,sa ma jigneasca, sa ma injoseasca si asa am realizat eu ca nu era bine ceea ce faceam si ceea ce gandeam, am avut o revelatie si brusc am suferit schimbari majore.In ziua de astazi le sunt recunoscator celor care au facut-o, chiar mi-au vrut binele, desi pe atunci credeam ca vor doar sa rada de mine.

| Karinakari99 a răspuns:

1)Sunt o persoană timidă, sunt fată și am 13 ani.Îmi plac foarte mult animalele și sunt miloasă cu oamenii săraci și animalele.Visul meu este acela de a fi actriță.
2)Am o părere foarte bună, îmi place de tine, fiindcă ai milă și sper să-ți îndeplinești visul.
3)Mda, seamănă puțin descrierea ta cu a mea, fă comparație.