| Andrei_Graur_1995 a întrebat:

Uitati sunt sigur ca multi oameni au mai trecut prin asta si chiar au rezolvat-o dar chiar am nevoie de ajutor.Deci eram afara si stateam ca tot omu si ma gandeam.Cand dintr-o data am auzit un schelalait. Dupa 5 minute am vazut 4 tigani care aveau un caine legat cu lant si dadeau in el cu brutalitate. Apoi i-am urmarit si am vazut ca s-au dus dupa colt si l-au batut pana a inchis ochii(probabil a lesinat sau chiar a...).Eu am cedat de furie si m-am dus la ei sa-i aranjez,dar unul din ei mi-a zis ce vrei ma vrei si tu,iar tipul avea un cutit la el, iar eu m-am intimidat si am fugit.Asta e problema eu stiu foarte bine sa ma bat sunt genul care improvizeaza la bataie si o data am batut 5 tipi deodata la scoala, insa la tigani am o slabiciune si mereu cand ii vad ma inmoi si imi trece toata bravura.Ce sa fac eu sunt genu de persoanacare pune la suflet si ma simt vinovat pentru moartea animalului?

Răspuns Câştigător
| Roberta74 a răspuns:

Parerea mea este sa nu te iei de tigani.Fac tot felul de nerorociri, dar nu ai ce face! Daca te iei de ei vin cu " gasca" si fac scandal.Nu trebuie sa te simti vinovat pentru ceva ce nu ai facut. Trebuie sa le fie lor rusinepentru ca omoara in bataie o fiinta nevinovata.Si trebuie sa te iei de cineva care se ia de tine cu exceptia tiganilor.Nu se stie ce le vine in cap sa-ti faca.

1 răspuns:
| Cineva2424 a răspuns:

Mda...ce sa zic nasoala situatie.Din pacate ai facut un lucru bun fugind, deoarece avea un cutit si iti puteai pune viata in joc, sau dupa poate te atacau cu satra lor.