Din experienta altora:
1. Sirop de vanilie îndulcit natural Torani pentru Lattes, cafea preparată gata, cafea cu gheață;
2. Sirop de vanilie slab al lui Jordan (fără zahăr) pentru Mochas, latte, ceaiuri, băuturi de desert;
3. Sirop de vanilie Monin (ingrediente naturale) pentru Cafea, shake-uri, cocktailuri;
4. Vanilie cu sirop de cafea cu aromă naturală Starbucks pentru Cafea preparată gata;
5. Sirop gourmet fără zahăr DaVinci pentru Cafea și cocktailuri.
Mie-mi place cafeaua asa cum este fara adaosuri.
Preferam extract intrucat siropurile au deja zahar.
Ok. Scuze! N-am fost atent la intrebare. Oricum, ti-am spus, nu ma pricep ca nu folosesc. Asteapta sa-ti raspunda altcineva!
Dacă vrei să faci ceva de "meseriaș", iei un baton adevărat, extragi miezul și voila... ai cel mai adevărată aromă de vanilie!
https://www.emag.ro/......DPWQD9MBM/
Încearcă produsele celor de la Cloud Nine Factory. https://cloudninefactory.com.