| lungu_4406 a întrebat:

Un coleg mi-a spus ca a vazut pe internet ca in spania la politie sunt si mercedes slr mclaren, ferrari enzo, nissan quasquai, gran turismo, audi tt, audi q8, q6, r8, chrisler, bugatti veyron. Si totusi l-as crede deoarece spania este printre primele puteri economice ale lumii si au banii destui. Ce credeti sa-l cred? Totusi suntem prieteni foarte buni si nu vad de ce m-ar minti plus ca nu m-a mintit pana acum. Astept parerile voastre.

4 răspunsuri:
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Am fost in spania 5 ani nu exista asa cevawinking te-a mintit. bafta

| HelpMeNow a răspuns:

Nu, sigur nu exista asa ceva laughing cine crezi ca ar baga in politie un bugatti veyron? la ora actuala, nu sunt multi care sa aiba o astfel de masina, mai ales sa aiba politia, sa fim seriosi.

Trecem la r8, uitete la aceasta masina, este lux! cum sa scrii pe ea Police? laughing

Si restul sunt in acelasi caz, clar nu, cei de la politia spaniola au peugeot si seat big grin

Italienii au Lamborghini big grin

| mihai20 a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) deci nu te minte vrea sa se laude ca nu stie chestii deci masina gran turimo nu exista in realitate exista doar in jocul garnd turismo 5, masini de politie chrislersi bugatti veyron leai mai intalnit prin realiate dar costa cat strange Romania bani pe un an deci cam ia-ti gandurile la masini denastea de politie si spune-i ca este un mincinos

| roby096 a răspuns:

Mah
daca nu sti despre masini nu spune. Exista maseratti gran turismo, iar jocu grand turismo 5 e luat dupa aceasta masina. Bugatti nu cred ca exista politie. Audi q8 si q6 nu exista, chrysler nu stiu de ce ar exista, nu vad rostul unei limuzine de politie, cu toate ca, chrysler prduce roadstere sau alte sedanuri. Audi r8 e posibil cum in Italia exista lambo si ferrari pentru urmariri de mare viteza la fel si slr mclaren. Iar rostul tt-uli nu il vad, cum ar fi o masina mica cu 2 locuri, (evident roadster) de politie. ar inlocui r8 dar nu poate. iar enzo este posibil sa fie.