| dydydydy a întrebat:

un mik sfat?
deci... as vrea si eu sa stiu niste detalii despre ziua de maine cu lunaa... ce se va intampla?

Răspuns Câştigător
| AlynutzaLove a răspuns:

Luna se poate apropria de Pamant formand tsunami oriunde langa oceane si daca continua asa in catva timp (scurt sau lung, nu se stie) se poate ciocni cu Pamantul. Dar nu te speria de povestea ca vine sfarsitul lumii in anul 2012 asa s-a zis ca vine sfarsitul lumii si in 2000 si nu a venit. Citeste apocalipsa din Biblie si o sa iti dee niste detalii dar mai greu de inteles. Sper ca te-am lamurit macar putin. Daca mai vrei raspunsuri la intrebari intreaba-ma pe privat.

4 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Nimic deosebit. Luna va fi mai aproape ca niciodata de Pamant. Noi o vom vedea foarte mare, in comparatie cu marimea in care o vedeam pana acum. Unii seismologi straini spun ca ar putea fi un cutremur in Romania, dar seismologii romani spun ca aia sunt tampiti si ca nu exista nicio posibilitate de cutremur maine.
In rest, va fi o priveliste frumoasa. Sa te uiti pe cer cand se intuneca. Asa ceva s`ar putea sa nu mai vezi toata viata.

| AlynutzaLove a răspuns:

Dar luna poate forma doar valurii mari

| deluboss a răspuns:

Nu se va intampla nimica stai linistita