anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un test logic, cine raspunde primul, corect si intr-o maniera buna dau funda si la restul vot iteligent:
>
NASA a primit 3 mesaje intr-o limba ciudata. Oamenii de stiinta le-au analizat si au ajuns la concluzia ca "BULEKC NTENYZ RNAZXU" inseamna "pericol explozie racheta", "VINTAR GROLN BULEKC" inseamna "pericol invazie extraterestri" si ca "NTENYZ XAVI CRYNS" inseamna "explozie cataclism apocalipsa". Ce inseamna RNAZXU?
1 cataclism
2 apocalipsa
3 pericol
4 explozie
5 racheta

Răspuns Câştigător
| Miina a răspuns:

Buna!
Inseamna racheta.
pentru ca :
BULEKC-pericol
NTENYZ-explozie
VINTAR GROLN -invazie extraterestra
XAVI CRYNS-cataclism apocalipsa.
deci a mai ramas RNAZXU care inseamna racheta.batting eyelashes
Bye.

20 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

In calitate de membru al acestui site si comentator al acestei incredibile intrebari, am constat cu stupoare ca "RNAZXU" inseamna racheta si... ca am invatat un cuvant! Ceea ce dovedeste faptul ca acum stiu o limba straina (romana) si jumatate (RNAZXU). Doresc sa-i multumesc in mod special user-ului marianfcsb pentru ca m-a luminat!

A fost bine? o.O'

| Catalion a răspuns:

Invazie? La cat de multe paduri sunt defrisate, la cat de multe specii de animale sunt amenintate cu disparitia, la cat de mult polueaza oamenii acesta planeta, la cat de mult oamenii se ataca si se omoara intre ei, nu ma mira daca extraterestri stau si se uita cum ne autodistrugem si pe urma ei o sa vina cand oamenii dabia mai au putere sa riposteze.

Cred ca RNAZXU inseamna ratatii rolling on the floor

| Wehrmacht a răspuns:

Racheta?

| Phineas a răspuns:

5 racheta

| nevermindpeople a răspuns:

Eu zic ca inseamna racheta. thinking

| SophieLoVeKorea a răspuns:

5.racheta

| RazvanRo22 a răspuns:

Racheta

| Miina a răspuns:

@marianfcsb
1.nu cersesc. ci ti.am amintit.
-pentru. ca am mai rasp. la intrebarile tale de pe un alt cont. si ai "uitat " sa mai dai funda.
raspunsul fiind corectbatting eyelashes.
Pa.

| Crystal112 a răspuns:

Racheta

| Venator a răspuns:

5 racheta big grin. Cred ca asta e raspunsul corect

| necris77 a răspuns:

Racheta

| ady_7987 a răspuns:

RNAZXU inseamna racheta.e foarte simplu. BULEKC apare in prima si a doua fraza, deci inseamna "pericol", NTENYZ apare in prima si a treia deci inseamna explozie.iar ultimul cuvant ramas in prima faraza este RNAZXU care inseamna racheta

| xDcreepy a răspuns:

5- racheta

| Shirro a răspuns:

5.racheta

| prideras a răspuns:

3,4,5 pericol explozie racheta

| SammyAleXxX a răspuns:

RNAZXU presupun ca inseamna racheta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

5.racheta "BULEKC NTENYZ RNAZXU" inseamna "pericol explozie racheta" ultimul cuvant,, racheta"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor, imi cer scuze pentru cei care nu au primit funda ca daca as putea vas da la fiecare da in schimb celorlalti vam dat voturi folositor si iteligent, o sa mai postez cateva teste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miina de alta data nu-ti mai dau funda pentru raspunsuri buna, pentru ca spui Funda?, nu mai cersi ca raspunsul o fost bun :d

| my_5148 a răspuns:

5. Racheta
Deoarece BULEKC trebuie sa incemne ceva la fel si in prima si in a2a -pericol, Iar NTENYZ trebuie sa insemne ceva la fel si in prima si in a3a - explozie
Tot ce ramane din prima e RNAZXU care mai poate insemna doar racheta