Te adresezi Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) din judetul de domiciliu--- vei primi tot sprijinul si asistenta de care ai nevoie fie ca vei pastra copilul, fie ca nu-l vei pastra.
p.s. DGASPC este singura institutie abilitata prin lege sa faca toate demersurile necesare pentru deschiderea procedurii de adoptie.
Si unde trebuie sa merg? la asistenta sociala la primarie?
DGASPC nu este o institutie subordonata Primariei, ci Consiliului Judetean( din judetul tau). Cauta adresa pe internet(mai toate DGASPC-urile judetene au website) si suna la serviciul de protectie a copilului---spune-le ca esti o viitoare mamica minora, urmeaza sa nasti luna urmatoare si ca ai nevoie de ajutor.
Si de ce nu o poti face?
Pentru ca am deja un copil si eu pe drum...
Sarcina usoara! si sa dea dumnezeu sa fie sanatos copilasul si tu
Multumesc mult! sa fiti sanatoase!
Nu o da! Iti va parea rau dupa ea. Insista pe langa parintii tai sa te lase sa o pastrezi. E nepotica lor. Cum pot sa-ti ceara sa o abandonezi la spital?
Nu pot... nu ma lasa i-am convins sa ma lase sa o iau acasa doar ca sa nu o las in spital dar cu promisiunea ca ii voi gasi perinti adoptivi nimeni nu ma intelege nu se gadesc la mine... i-am cerut ajutorul tatalui fetitei mele si mi-a spus sa ma descurc ca el a veni acasa si va rade de mine ca stau in casa cu fata si el se distreaza. nu mai stiu ce sa fac
Tatal copilului pare a fi un porc. Mai bine rupe legaturile cu el. Nu te merita. Candva va vedea altfel lucrurile dar va fi prea tarziu. Ai frati sau surori?
Nu nu am
Sa fie sanatoasa!
http://www.euadopt.ro/despre-noi#componentura
ia legatura aici.
oricum dureaza ceva pana se aproba. doritori sunt slava Domnului.
multa sanatate!
Pai si pe site-ul asta cum si ce fac?
Pentru ca parintii mei nu ma lasa sa o pastrez eu am 16 ani si imi spun ca trebuie sa imi termin scoala si ca imi stric viitorul si din partea tatatului fetitei nu am nici un sprijin nu il intereseaza
stefanst2312 întreabă: