Pai iti zic eu unde. Ca dupa ce s-a intimplat ceva paranormal de a ajuns maria sa injineru sef in top a crapat topul efectiv. N-a mai suportat asa bataie de joc, adica prostu satului cel mai destept, searbadu site-ului cel mai haios si bagatoru de seama cel mai folositor, hai sa fim seriosi... a murit topu, n-a mai suportat
Vai vai vai...ne pare rau, topul este nefunctional si asa va ramane, va rugam reveniti!
Ce glorie?
Bine ca s-a terminat cu topul, un motiv de scandal mai putin, e bine sa incercam sa nu mai dam ocazii la alte altercatii intre noi, am ramas putini cei care intra zi de zi pe TPU(ma refer la cei mai vechi).
Ok, scorpio, pai tu nu realizezi faptul ca trebuia la un moment dat sa apara alta persoana decat maria sa Inginerul in acel top? Tu iti dai seama ca era inmormantare printre pocaiti?
Julian, e vorba despre topul"cel mai amuzant", cel mai inteligent","cel mai amuzant.eu m-am trezit macar...
A murit topul . Din motive 'de siguranta si de securitate', domnisoara Raluca nu il mai afiseaza
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: