| Butterfly007 a întrebat:

Unde'mi vad fundele? Mersi anticipat!

26 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La Vizualizare profil/Raspunsuri castigatoare si la Punctaj/Raspunsuri castigatoare. Numai bine!

| mgtow a răspuns:

Sub poza principala apar fundoaiele. In primul rand intri la profilul tau.

| Siracuzia a răspuns:

Pe pagina profilului tau sub imaginea de profil, funda?

| Millanteria a răspuns:

Buna.
In coltul din dreapta sunt mai multe chestii unele sub altele.Prima chestie este "Vizualizare profil".
Dai click si iti apare profilul tau. Undeva pe-acolo scrie "Raspunsuri castigatoare", si in colt scrie si numarul de fundite.
Pupici.

| EmaS a răspuns:

La vizionare profil.Iti apar numarul de rasunsuri castigatoare.Succes, si la cat mai multe fundite!

| D A R i U t S s A a răspuns:

"Vizualizare profil" sau de fiecare data cand primesti o funda iti trimit mail.

| Ryuk751 a răspuns:

Da la vizualizare profil si o sati arate acolo cate funde ai.

| BubblesDoubleS a răspuns:

Te loghezi si apoi uitate in stanga. Vezi undeva scris Vizualizare profil, click acolo si sub imaginea ta iti vezi fundele.

| Annapro a răspuns:

Fundele le poti vedea atunci cand dai pe --> Vizualizare profil, acolo in stanga mai suswinking

| AHappyDay a răspuns:

Pentru a vedea fundele pe care le-ai primit ai doua variante:

1.Intri la "raspunsurile mele" si daca ai primit funda langa raspuns, in partea dreapta o sa apara o funda.

2. Intri la "vizualizare profil"(din chenarul din partea stanga a paginii dupa ce te-ai logat) si acolo scrie "raspunsuri castigatoare", dai acolo si vezi ce funde ai.Le mai poti vedea tot la "profil" sub imaginea de utilizator. Funda?

| FataCuMinte97 a răspuns:

Buna.Fundele le vezi acolo sub poza, sub "trimite mesaj". Insa tu acum nu le vezi pentru ca nu ai nici una.Insa o sa primesti si tu daca dai raspunsuri potrivite care sa ii ajute pe ceilalti. Sper ca ti-am fost de folos.

| meedanyy a răspuns:

Dai la vizualizare profil

| Sabiina a răspuns:

Dai la vizualizare profil [in stanga cu portocaliu] si ceva mai jos de avatarul tau mai sunt 2 chestii cu adauga prieten si trimite mesaj. Sub alea 2 sunt funditele tale. Doar ca deocamdata nu ai fundite.big grin Sau mai poti vedea tot la vizualizare profil, la activitate [Scrie la mijloc `Raspunsuri castigatoare:...] Sper ca te-am ajutat.:* Fundita?laughingpuppy dog eyes

| Noname1920 a răspuns:

Unde scrie LOGAT CA... (dai clic acolo) si acolo dai la VIZUALIZARE PROFIL si iti vei vedea fundele sub poza de avatar daca ai daca nu unde ar fi trebuit sa fie.Iar fundele sunt portocalii vor fi acolo daca ai vreuna. funda?

| OanaVlad a răspuns:

Pune la vizualizare profil si acolo arata multe... le vei gasi da doar click pe raspunsuri castigatoare tongue sper ca te-am ajutat tongue

| bia0000 a răspuns:

Dupa ce pui o intrebare o sa ai mai multe raspunsuri la fiecare raspuns apare o funda pe care o poti da

| loredanalorena a răspuns:

Dai click la vizualizare profil funda?

| loredanalorena a răspuns:

Dar...u nu ai ca ti-am vizualizat profilul

| AleAnyo a răspuns:

Presupun ca te referi la fundele pe care le-ai primit tu, deci in Vizualizare profil, Raspunsuri castigatoare. Succes. Te pup :*. Pa!

| littleblackgirl a răspuns:

Pai te duci la "Vizualizare profil" si acolo iti scrie printre altele "Raspunsuri castigatoare" si iti arata numarul de raspunsuri si apoi scrie "vezi raspunsurile castigatoare". Dai click si ti le arata pe toate.

| mimikafrumusika a răspuns:

In stanga paginii la vizualizare profil. FUNDA?

| Maryathr a răspuns:

Salut, fundele tale le vezi cand daila "vizualizare profil" si sub poza ta acolo le gasesti. Funda?

| Bianca99_8288 a răspuns:

Buna,Roxana! Fundele le ezi la,, Vizualiare profil''! Funda te rog daca te-am ajutat! Pa!

| FunnyGirl_3050 a răspuns:

Ii dai la vizualizare profil si in cazul in care ai primit funde le vei vedea sub poza tabig grin

| IceLemon a răspuns:

Da-i La Vizualizare Profil le vezi acolo (Daca ai )

| daryus_8455 a răspuns:

Buna pai te duci la profil si jos la imaginea ta iti apar cate funde ai. FUNDA?