anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

UNDE POT GĂSI meditator engleza Bucuresti foarte foarte ieftin?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Apeleaza la prietenii tai de pe FB si Instagram, poate se ofere cei care stau pe langa tine, ca nu va veni nici un meditator din capatul tarii, sa faca ore cu tine.
Nu mai spun ca sunt profesori care fac meditatii cu mai multi elevi deodata si care percep plata impartita intre copii, adica foarte-foarte ieftin, asa cum vrei tu.

| RxTx a răspuns (pentru Violleta2022):

EU AM DE DAT DOUĂ EXAMENE ÎN LIMBA ENGLEZĂ SCRIS AU 50 DE ÎNTREBĂRI DIN CARE AM VOIE SĂ GREȘESC MAXIM 2 ÎNTREBĂRI și există întrebări care au chiar și 3 răspunsuri corcte.
Am cumpărat o carte cu 5000 ede întrebări posibile dintre care este posibil să îmi pice 50 la examen.
am să zicem 1 minut pentru a răspunde la fiecare întrebare dintre 50 de întrebări.
Testul este grilă
de asta depinde viitorul meu

Eu sunt un foarte bun profesionist din punct de vedere profesional am căcălău măria ta de diplome chiar și echivalate în Anglia
Dar asta totuși nu îmi dă voie să muncesc propriuzis în acea țară
Eu pot să lucrez să îmi exersez profesia doar după ce obțin un card ECS si unul CSCS dar cel mai important este ECS

| Violleta2022 a răspuns (pentru RxTx):

Sunt 2 teste internationale de limba engleza, care se sustin in tara si sunt valabile peste tot in lume: IELTS si Cambridge.
Inscrie-te la unul din ele si ia-ti examenul, ca asta este intr-adevar important.

| RxTx a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe mine mă interesează doar să iau examenul de PROTECȚIA MUNCII
eu sunt deja calificat super calificat multi calificat cu o robă de diplome in multe domenii.
Problema mea este că mie îmi trebuie neapărat acestă legitimație care se numește ECS
care îmi dă voie să muncsc la curent electric până la 1000volți
Eu în românia am voie să muncesc până la 25 000 volți dar în UK Anglia nu am voie deloc să muncesc absolut nimic electric până când nu reușesc să iau acest examen de protecțîa muncii
și am întrebările am răspunsurile doar că trebuie să găsesc pe cineva care să stea lângă mine când butonzez aplicația să se uite la mine să se uite la aplicație și să mă ajute să înțeleg și să învăț acea aplicație pe deasupra
exact ca și la școala de șoferi auto ca și la examenul de la sală examenul teoretic
aici am eu probleme
că altfel am peste 20 de ani de experiență in intervenții pe la to felul de lucruri tehnice tehnologice elecromecanice pneumatice hidraulice...
Eu acum trebuie doar să obțin o legitimație că am dat examenul de protecția muncii
pe mine nu mă interesează să învăț limba Engleză
ci pe mine mă interesează să reușesc să trec de un anume test grilă
pentru care deja dețin 5000 de întrebări posibile din care ar putea să îmi cadă 50 la examen din care am voie să greșesc doar 2 întrebări, dar cazul se complică că unele dintre ele au și câte 3 răspunsuri corecte așa că eu trebuie să înțeleg foarte clar la ce se referă că dacă pierd testul real e nasol si rău de tot că mă costă destul de mult chiria și mâncarea în UK.
Eu acum sunt momentan în România București dar am o casă închiriată în Angia dar nu pot să stau acolo că stau degeaba fără să am voie în mod legal să îmi pun în practică meseria. pentru că mă înpiedică o legitimație care dovedește că am trecut examenul de protecția muncii în domeniul electric ecs

| Ionelionelule2 a răspuns (pentru RxTx):

Eu n-as angaja un muncitor care nu stie limba sa lucreze la 1000V. ECS-ul acela nu e degeaba pus si fara sa stii limba sunt slabe sanse sa-l obtii.

| sierra1 a răspuns:

Să dai un anunț pe olx "caut...", te găsește el/ea, student fiind

| RxTx a răspuns (pentru sierra1):

Eu am găsit pe OLX doar mafie o singură firmă companie de colo până colo de parcă îi scoate la produs pe meditatori
Indiferent la ce număr suni dai de o singură firmă care îti spun ei sa vii la o anumită adresă s
sau să faci contract cu ei.
Au pus unii monopol pe treaba asta!
Nu știu cum dar aproape indiferent la ce acauți meditații dai de cam acelasi CALL-CENTER!

încercă sună la 10 numere la întâmplare pentru matematică pentru engleză să vezi că 9 din 10 cazuri este un CALL-Center o firmă de intermediere

| sierra1 a răspuns (pentru RxTx):

Scrie și tu cam așa în zona la tine, dar pentru engleză

https://www.olx.ro/......fZWNT.html

| RxTx a răspuns (pentru sierra1):

Multumesc nu stiam ca pe olx poti sa dai si anunt ca vrei sa cumperi
sau ca tu cauti ceva
stiam ca sunt nesimtiti si nu te lasa sa dai anunt cu CUMPAR

| sierra1 a răspuns (pentru RxTx):

Baftă!