| Adi1987 a întrebat:

Unde pot sa reclam o firma anume? Eu caut un loc de munca si dau numai de tarani prosti care ori zic ca ma suna si nu ma mai suna, ori nu imi mai raspund la telefon si la mesaje, innebunesc imi vine sa iau la bataie, m-au pus numai pe drumuri, 16 km dus-intors cate 9 lei autobuzul pana in oras, ultima data am lucrat prin februarie si acolo m-a tinut o saptamana si m-au dat afara ca cica ma misc incet si am facut atata treaba si nimeni nu a zis nimic, i s-a sculat la sef sa ma dea afara, ii nesimtire totala, de atunci numai pe drumuri, unde pot sa ii reclam si daca ii reclam mi se face dreptate?

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-ai de ce reclama ca te-au dat afara, in perioada de proba se poate desface contractul prin demitere (de catre angajator) sau demisie (de catre angajat) chiar fara a motiva desfacerea.
Cat despre angajarea in alte locuri nu ma pot exprima, nu te cunosc deloc si nu-mi pot face o parere asupra motivelor.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu te angajeaza nici o firma, atunci problema poate sa fie in si in tine!
Firmele nu sunt obligate sa te angajeze. Te amgajeaza daca corespunzi cerintelor lor.

| darrio2007 a răspuns:

Asta inseamna ca pe unde ai fost nu ai lăsat o impresie bună. Ei nu au nici o vină, nu te mai ataca atîta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimeni obligat sa te sune, daca CV-ul tau nu este selectat de compania care face angajari!
Trebuie sa inveti sa accepti si esecul, ca face parte din viata cotidiana, unde oamneii foarte bine pregatiti si calificati au sanse mari s aia joburile bune si cei nepregatiti, iau ce mai ramane, adica munca necalificata.
Cand esti puturos si nu muncesti cum trebuie facand productie si firma pierde bani pe mana ta, este normal sa te dea afara, mai ales daca esti in perioada de proba si ai dovedit ca nu esti constiincios si muncitor, aducand pierderi companiei.
Poti sa-i dai in judecata, ca de reclamat nu ai undesa-i reclami, nici agentie de recrutare si nici vreo companie, care nu te vrea ca nu esti calificat.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca se gasesc locuri de munca in agricultura si gradinile de legume si fructe. Este sezonul lor!

Dar trebuie sa pui mana serios sa muncesti, nu sa te faci ca muncesti, ca de aia te dau afara de peste tot.

| Adi1987 explică (pentru Violleta2022):

Unde pot sa ii dau in judecata?

| suntserios a răspuns (pentru Adi1987):

Îi dai in judecată pe motiv că?

| Adi1987 explică (pentru suntserios):

Unde pot sa ii dau in judecata? La politie se poate?

| suntserios a răspuns (pentru Adi1987):

La judecătorie bineînțeles, te ajuta avocatul pe care trebuie sa îl angajezi... Dar totuși motivul ar fi?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și ai vrea sa ii reclami că ce? Că nu te suna? Nu fac nimic ilegal în asta.

Răspuns utilizator avertizat