UPC-ul a devenit Vodafone acum.
Pentru mine, sunt egale cele doua retele. Sunt client UPC de 8 ani, a mers internetul foarte bine in tot acest timp. Am si TV de la ei.
De 2 ani sunt si client Digi, doar internet (fibra), intr-o zona cu retea noua. Este putin mai rapid, dar nu se vede diferenta, merge la fel ca UPC/Vodafone, adica perfect.
Pe Digi parca sunt mult mai rare deconectarile, fata de Vodafone, dar cum am spus, la Digi este retea noua in toata acea zona, pe cand UPC-ul nu cred ca a ramas pe conexiunile vechi. Si modemul meu este cel vechi, s-au tot tinut de mine sa-l inlocuiasca, dar nu m-a interesat.
Ah, un dezavantaj la Digi: sunt praf la serviciul tehnic. Persoanele care te programeaza la montaj/depanare nu au absolut nici o legatura cu data reala la care se va prezenta echipa tehnica. Pe mine m-a programat de 3 ori, pana cand a ajuns totusi o echipa la mine. Si din cate am citit pe internet, cam asta este obiceiul lor. La telefon le spui ca nu a venit nimeni, si se prefac mirati, dupa care iti spun ca vei fi contactat, si inchid
In primul rand, UPC nu mai exista din 2019 parcă... Au fuzionat cu Vodafone.
Acum îți spun părerea mea de client Vodafone. Sunt abonat la ei din totdeauna, și din totdeauna am avut parte de internet extrem de bun și rapid. Chiar acum 5 luni, au venit să îndoiască routerul cu unul nou, 5G cu fibra optică, totul gratuit!
Deci da, recomand Vodafone!
___Enzo întreabă:
anonim_4396 întreabă:
stefanst2312 întreabă: