Poti, are un nr de serie pe el, odata era una care a venit langa mine intr-o noapte cand mergeam din Timisoara spre Brasov si se prefacea ca ma place ma mangaia apoi a venit controloru si i-a zis de bilet cica nu are atunci urmatoarea statie jos, mi-a cerut 20 de lei sa-i dea spaga i-am zis ca nu am dar nu a mai venit si a scapat
Poti sa le scoti la imprimanta la un birou de copiat acte sau daca ai adresa de e-mail pusa pe telefon arati mail-ul in tren. Totul este sa fii logat pe contul celor de la CFR sau alta companie de transport.
Tocmai am spus că nu îl pot scoate la imprimantă pentru că mâine nu e deschis cam pe nicăieri.
Tocmai ti-am spus ca nu-i necesar sa-l scoti la imprimanta ca ai e-mail-ul pe telefon. Eu ti-am dat toate variantele dar pentru voi tinerii a citi mai mult de doua randuri este foarte greu!
Dacă am specificat că nu am unde să îl scot la imprimantă era clar că știu de varianta asta, nu înțeleg de ce ai mai scris-o.
Pentru ca eu, cand am facut scoala, am fost invatat ca intr-un raspuns trebuie sa acoperi toate variantele pe care le stii. N-am fost invatati sa fim puturosi si nici sa facem prescurtari idioate de tipul: "vb.", "m.s." (am scris cu puncte ca altfel intra corectorul), etc. Asta-i diferenta intre a invata la scoala si a trece ca gasca prin apa.
AnemonaP întreabă: