| Anonim1447799 a întrebat:

Urgent! Dacă o persoana din arest ma contactează, numărul meu rămâne salvat in baza? Pot sa am probleme?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca ramane in baza lor de date.
Doar trebuie sa se stie pe cine a sunat, unde si cand.

| sierra1 a răspuns:

Tu ești liber adică ne-arestat?

| Anonim1447799 explică (pentru sierra1):

Daaa, pe mine urmează sa ma sune o cunoștința

| sierra1 a răspuns (pentru Anonim1447799):

Să fie sănătoasă cunoștința ta, ce are apelul cu... primăria. Nimic deci nu există nici o problemă

| doctorandus a răspuns:

Trebuie să știi că pedepsite sunt faptele penale, nu opiniile și cunoștințele.

| gabicoo a răspuns:

Pur și simplu: Nu răspunzi!

| Brizbriz a răspuns:

1. da, evident
2. depinde, daca esti vinovat sau nu

| oglindasultanului a răspuns:

Daca esti implicat, daca persoana te suna sa vorbeasca de crima poti parea implicat desi nu stii ce zice.

| Anonim1447799 explică (pentru oglindasultanului):

Doamne ferește, nu sunt implicat, nici nu stiu ce a făcut

| 1997onur a răspuns:

Pai cum are el telefon daca este in arest? normal ca o sa ai probleme daca il prinde ramane in telefon numarul tau daca te suna

| Anonim1447799 explică (pentru 1997onur):

Nu ați inteles ce vreau sa spun, este in arest nu are telefon, când o sa aibă voie sa sune de acolo, la asta ma refeream

| 1997onur a răspuns (pentru Anonim1447799):

Aa acum am inteles imi cer scuze nu am dormit suficient de asta nu am inteles din prima ce ai spus pai el o sate sune iți dai seama ca poliția va crede ca sunteți prieteni sau complice la ce a facut el eu asta cred cam vreo 80% ca se va intampla bine acum depinde și de ce a facut el daca are doamne ferește o crima sau cu droguri ceva îti dai seama ca poliția te va chema la ei la secție sate intrebe cine este baiatul asta de unde il ști si mai multe ce o sate intrebe poliția acolo