5 raspunsuri si nici unul nu a fost in stare sa-ti spuna: Da, stanga. Ai o usoara convexitate spre stanga. "Stanga" nu e un termen medical, este o abreviere. Asta inseamna ca acel cartilaj de la sinus al nasului tau are o usoara curba spre stanga. Si, atata timp cat nu te deranjeaza si nu faci sinuzite, poti sta linistit.
Exact! Nu eram 100% sigur daca e abreviere sau termen medical?
Ce e atat de greu de inteles din intrebarea lui: omul a inceput cu "deviatie de sept" apoi avea nelamuriri vizavi de ce inseamna "stg".
Si, intre noi este o mica problema: omul a avut o intrebare, eu am raspuns = TPU goal.
Si eu mai raspund in doru'lelii sau folosesc umorul si sarcasmul cand ceva mi se pare inteligibil. Insa aici de ce as face asta? Stiu ce e deviatia de sept, stiu ce inseamna convexitate, stiu ce inseamna stanga. De mai multe informatii nu am nevoie.
Cat despre "a fi in locul meu", nu esti in locul meu. Esti in locul tau si poti foarte bine sa folosesti ironia sau sa nu raspunzi.
Quote:
acum 3 ore | Lostlyric a răspuns:
5 raspunsuri si nici unul nu a fost in stare sa-ti spuna...
deci 5 oameni si eu al 6-lea nu au inteles ce rahat mancati, dar tu si ala care a-ti pus intrebarea mancati rahat in public si noi trebuie sa inghitem
SI TI SE MAI PARE SI "NORMAL"
du-te, DU-TE CU SORCOVA!
Deocamdata, singurul lucru pe care il mancam sunt propriile tale frustrari. Nu e mai simplu sa nu te bagi in seama cand pur si simplu nu ai idee despre absolut nimic din topic? Dar simplitatea pentru tine este o notiune total straina. Iar "utilitatea" si "productivitatea" iti vorbesc limbi straine. Iti mai si semnalizezi nivelul politetii.
O seara buna iti doresc si nu uite, ai butonul de block.
danyyyy18 întreabă:
anonim_4396 întreabă: