| Gabriel91400 a întrebat:

Usoara deviatie de sept nazal cu convexitatea spre stg; (stg=stanga?)
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Lostlyric a răspuns:

5 raspunsuri si nici unul nu a fost in stare sa-ti spuna: Da, stanga. happy Ai o usoara convexitate spre stanga. "Stanga" nu e un termen medical, este o abreviere. Asta inseamna ca acel cartilaj de la sinus al nasului tau are o usoara curba spre stanga. Si, atata timp cat nu te deranjeaza si nu faci sinuzite, poti sta linistit.

18 răspunsuri:
| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Si noi ce ar trebui sa facem?

| Valy_MJ_1993 a răspuns (pentru VALCUANDREI1994):

Daca stg inseamna ''stanga''... laughing

| VALCUANDREI1994 a răspuns (pentru Valy_MJ_1993):

Poate vrea sa il tinem de dreapta.

| Gabriel91400 explică (pentru VALCUANDREI1994):

Exact! Nu eram 100% sigur daca e abreviere sau termen medical?

| sierra1 a răspuns:

E vorba de nasul tău?

| Gabriel91400 explică (pentru sierra1):

Banuiesc ca da, mi-am facut un IRM.

| ziftode a răspuns (pentru Lostlyric):

Poate nu strica sa puna si intrebarea "ce inseamna asta si cat de rau e?"
ma bucur pentru tine ca ai putut sa ghicesti, dar nu inseamna ca e si obligatoriu (sa fii in stare sa ghicesti)
asa ca, ce ar fi sa ii sugerezi si tu persoanei care a intrebat sa vorbeasca
C O E R E N T
ce zici?

PS iar in locul tau nici nu as fi raspuns
pur si simplu, cei care nu sunt in stare sa se exprime COERENT, nu ar trebui incurajati cu raspunsuri bune, asa se invata si e mai rau pentru toti, inclusiv pentru ei!

| Lostlyric a răspuns (pentru ziftode):

Ce e atat de greu de inteles din intrebarea lui: omul a inceput cu "deviatie de sept" apoi avea nelamuriri vizavi de ce inseamna "stg".
Si, intre noi este o mica problema: omul a avut o intrebare, eu am raspuns = TPU goal.
Si eu mai raspund in doru'lelii sau folosesc umorul si sarcasmul cand ceva mi se pare inteligibil. Insa aici de ce as face asta? Stiu ce e deviatia de sept, stiu ce inseamna convexitate, stiu ce inseamna stanga. De mai multe informatii nu am nevoie.
Cat despre "a fi in locul meu", nu esti in locul meu. Esti in locul tau si poti foarte bine sa folosesti ironia sau sa nu raspunzi.

Cum zici tu, TIE ti se pare inteligibil
dar problema e pusa in public...

De fapt, care e baiu' tau? Omul avea o singura nelamurire: stg=stanga? - si a fost inclus contextul. Vrei sa te legi de intrebari fara sens? Mergi la sectiunea de "Dragoste & Sex" sau "Stiinta si Filozofie". Vei fi incantat de cate notiuni si chestii fara sens te poti lega.

Nu am nici un bai, doar nu reusesc sa nu ma amuz de aberatiile unora, mai ales cand apar si altii care NUMAI EI STIU ca au sens

Rezolvarea e simpla in conditiile in care nu te simti "amuzat". E chiar extrem de simpla: block ori ignore, ori logout.

Quote:
acum 3 ore | Lostlyric a răspuns:
5 raspunsuri si nici unul nu a fost in stare sa-ti spuna...

deci 5 oameni si eu al 6-lea nu au inteles ce rahat mancati, dar tu si ala care a-ti pus intrebarea mancati rahat in public si noi trebuie sa inghitem
SI TI SE MAI PARE SI "NORMAL"
du-te, DU-TE CU SORCOVA!

| minrest a răspuns (pentru ziftode):

Si persoana care are nevoie de raspuns ce face? Se duce cu sorcova, simplu de zis, simplule, dar raspunsul cum il afla?

| ziftode a răspuns (pentru minrest):

Si esti un retardat amarat
si persoana care are nevoie de raspuns INVATA MAI INTAI CUM SA PUNA INTREBARI
AMARATULE!

Deocamdata, singurul lucru pe care il mancam sunt propriile tale frustrari. Nu e mai simplu sa nu te bagi in seama cand pur si simplu nu ai idee despre absolut nimic din topic? Dar simplitatea pentru tine este o notiune total straina. Iar "utilitatea" si "productivitatea" iti vorbesc limbi straine. Iti mai si semnalizezi nivelul politetii.
O seara buna iti doresc si nu uite, ai butonul de block.

Deci eu si alti 5 nu avem idee de nimic din topic
dar tu si inca unul va spalati rufele murdare in public
si noi trebuie sa spunem si mercic!

DUTE SI CAUTA-TE!