Ma bucur ca nu sunt singurul, atunci... De parca as fi spus asta cumva
Deci puricii ăia pe care-i vezi sunt ca nişte luminiţe colorate, nu?
Nu la d-aia ma refer. Știu de care zici tu, ălea n-au nimic paranormal . Am zis ca "puricii" mei sunt semi-transparenti asa, nu stiu sa explic. Si nu ii vad peste tot in camera, ci doar cand, si unde vreau sa mi-i fixez.
Tot nu ştiu la ce te referi
Sincer sa fiu eu aveam o perioada cand credeam ca sunt paranormal si ce visam noaptea se intampla dupa cateva zile asa a fost vreo 2 sau 3 luni dupa care mi-a trecut tot
Sa clipesc*. Sunt convins ca nu e vina oboselii la nivelul vederii. Insa nu stiu cum as putea sa aflu in ce consta in acea energie (chakra, camp energetic, ..habar nu am), si in ce scopuri as putea sa o folosesc atunci (m-as bucura sa pot vindeca oameni prin puterea mea) Eu am citit si cartea lui Lazarev, "Cartea despre iubire", si m-a marcat intr-un fel pozitiv, m-a salvat. Poate dupa mai mult timp de expermientat voi afla ce pot face. Astept raspunsuri in continuare.
. scuzati erorile, sunt din grabă.
Pai... Nu stiu ce sa zic, sincer. Unele chestii pe care le-ai spus sunt chiar ciudate.Dar nu pot sa am o parere clara daca nu spui mai exact in ce constau puterille tale, adica... Oricand, oriunde poti sa vezi "punctele" alea?
Si eu simt ca am niste puteri supranaturale, de cateva ori veneam de la scoala si am simtit ca cineva mi-a pus mainile pe spate si m-a impins in genunchi. Am un fel de halucinatii pe care le vad pe pereti(nu luam droguri -_-) de cand eram mic iar mama m-a dus la psiholog. Eu cred ca este un flux continuu de chakra si am inceput sa citesc niste carti foarte interesante despre arta Kung Fu si medicina chineza. Nu iti indic un psiholog deoarece cat timp am fost la el nu stiam cum sa mai scap. Incearca sa accepti asta si sper ca te-a ajutat ca ai aflat ca mai exista si alti oameni ca tine.
Eu unu as crede ca iti obosesc ochii, si atunci cand te uiti vezi acele puncte, nu e ca si cum le muti doar ca iti schimbi privirea in alta pare si vezi aceleasi puncte. Parerea mea.
Pai nu te panica. poate e o putere unica de la Dumnezeu. daca crezi ca o sa se agraveze, du-te la doctor sau la psiholog(nu in gluma am zis asta). poate dupa o sa te simti mai bine si mai increzator in puterile tale supranaturale care exista sau nu exista.