| Jurnaldedecembrie a întrebat:

V-ati simtit vreodata lipsit de viata? In ultimul timp, simt ca sunt moarta in interior, nu simt ca traiesc.Care credeti ca e cauza?

6 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Acum cu tezele si o gramada de note si eu ma simt cam sleit de puteri, si nervos in ultimul timp dar sper ca e doar o perioada care o sa treaca big grin

| titi a răspuns:

Monotonie.Trebuie sa-ti aduci aminte ca fiecare zi e diferita.Dar trebuie sa faci efortul sa privesti in alte directii ca sa scapi de sentimentul asta.E simplu.Dar,din cate stiu eu, majoritatea accepta "lipsa de viata". Jurnaldedecembrie...winking tu ai degetul pe comutator, nimeni altcineva :-)

| antimulte a răspuns:

E o stare care cuprinde pe toata lumea mai devreme sau mai tarziu. Uneori e doar astenia de primavara, alteori se datoreaza unei dezamagiri (in dragoste sau profesional/scoala). Sunt persoane care nu sunt afectate de asta si persoane care sufera pe acest motiv...
Sfatul meu pentru tine si modul in care eu trec peste atunci cand mi se intampla, e sa iti ocupi pe cat posibil mintea si timpul cu altceva si sa nu uiti sa te odihnesti cum trebuie...
Bafta si sa auzim de bine...

| thealchemist a răspuns:

Nu stiu, psihologul ce zice?

| TheLittleReaper a răspuns:

Da,asa ma simt in ultima vreme,sunt obosita,plictisita,cred ca e de vina scola,sentimentul ca nu mai vine vacanta,monotonia,plictiseala, vremea, toate cele de mai sus

| Stefana_6141 a răspuns:

Sincer uneori ma simt si eu asa ma gandesc oare ce rost mai am si chestii din astea dar uneori ma simt plin a de viata si este mai bine sa fi plina de viata pentru ca nu stii ca cat va dura acest lucru...la mine e din cauza unui baiat ca poate si la tine este din acelasi lucru sau pentru ca te-ai certat cu cineva drag ca la care tineai fff mult