anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va este frica de viata de apoi?happyDaca da,happy De ce anume?

Răspuns Câştigător
| DianaAndra1 a răspuns:

Cred ca da, cred ca mi-e frica. Pentru ca nimeni nu poate sa ne spuna cu certitudine cum e acolo. am auzit noi ca e frumos, daca ai fost un om credincios, sau e groaznic, daca n-ai fost credincios. Dar prin credincios voi ce intelegeti? stiati ca e pacat sa te uiti la o femeie? raised eyebrows stiati ca e pacat sa ai raport sexual cu ea? sau stiati ca daca va uitati la o femeie cu pofta e tot pacat? deci... sunt cateva chestii care sunt ambigue.
Nu tine nimeni minte cum a fost inainte sa ne nastem, nu? deci e un loc necunoscut. Unui om normal, i-ar fi frica de necunoscut.Eu asa zic...
Aveti grija ce va doriti, se poate implini! happy

3 răspunsuri:
| Klara a răspuns:

Nu mi-e frica, deoarece nu cred in viata de apoi.

| judgement a răspuns:

De ce sa ne fie frica. Din cati au murit nici unu nu s-a mai intors, deci se prea poate sa fie mai bine acolo ca si aici. Ideea este ca omul se naste, traieste, si moare, cu conditia de a realiza ceva pe acest pamant, ceva sa ramana in memoria celor din jurul tau.

| Derye a răspuns:

@judgement: te'ai gandit ca cei care nu s'au intors, poate nu au CUM sa se intoarca? Crezi ca in viata, faci ce vrei, asa ca ti se scoala tie?

@Adda: cu siguranta imi este frica. Vrei opinia mea sincera? Imi este frica ca ma voi plictisi (daca ajung in Rai), metodele mele de distractie sunt petrecerile, femeile, ceea ce nu cred ca agreeaza Dumnezeu.
Iar daca ajung in Iad (sper sa nu, totusi) imi este frica de durere. Eu simt ca mor cand ma doare maseaua, dar sa ma doara tot corpul la infinit?

Întrebări similare