anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va exista sfarsitul lumii?

29 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Daaa' in 3114 laughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Orice inceput are si un sfarsit.Normal ca va exista.Doar nu o sa existe Pamantul pentru totdeauna.

| ionut1980 a răspuns:

Da, dar a nu se confunda cu sfarsitul vietii pe Terra. Cineva, momentan imi scapa numele, spunea : Viata pe Terra a inceput fara om si se va termina fara om.Va fi un sfarsit al omenirii dar nu cum este cel descris in fanteziile unor regizori sau in mintea unor "prezicatori".

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Lumea nu este eternă. Sfârşitul Terrei va veni sigur în momentul în care Soarele se va stinge, dar până atunci mai este cam tot atâta cât a trăit Pământul şi încă pe jumătate...nu cred că vei mai trăi până atunci. Dar în rest doar Dumnezeu ştiehappy

| viatadecacatt a răspuns:

Cand va veni sfarsitul lumii o sa imi cumpar un laptop din ala mic sa il iau cu mine, in caz ca aterizez pe alta planetarolling on the floor

| danutzzz1992 a răspuns:

Nu se intampla nimic catastrofal in 2012 eu cred ca omenira trece si de anul asta si de 2100 si de 2200 ba chiar si de 3000 dar in fine cu 2-3 preziceri si 2-3 oameni de stiinta au mai facut un film...

| simoSTAR a răspuns:

Normal ca va exista, dar asta nu inseamna ca neaparat in 2012...va exista cand va vrea Dumnezeu.numai El stie!

| BiiBiis a răspuns:

Probabil ca va exista sau probabil ca nu va exista. Nu o sa stim niciodata.

| Ana_6509 a răspuns:

Nu stiu daca va exista dar poate ca va fi!

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Va fi un sfarsit al lumii, dar in niciun caz in 2012.
Dumnezeu stie ce si cum se va intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Te grăbești sau ce?
Dumnezeu știe când și cum!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineinteles. Orice lucru are un Alfa si un Omega.Noi ne vom autodistruge treptat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sfarsitul lumi va fi cand se va stinge soarele
dar asta peste 45000 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi habar nu aveti... pana acum au fost vreo 5 "sfarsituri ale lumii"... in 2012 vine al 6-lea laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma intreb da ca egz sf lumi dar numai DOMNUL STIE

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13 ani si in 2012 o sa am 15 ani si nu vreau sa fie sflumiii vreau sa imi traoesc viata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred in Dunmezeu si el ne para... deci eu cred ca nu va fi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred in Dunmezeu si el ne para... deci eu cred ca nu va fi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da bineinteles dar nu in 2012 pentru ca sf lumii va veni sigur cand va vrea Dumnezeu nu cand vor toti astia de pe la stiri si alte chestii.asa ca pentru cei care credeti in asa ceva nu va temeti ca nu se va intampla in 2012, cand eram mica. a zis mama ca a citit in biblie si scria ca sf lumii va fi in 2000 si uite ca acusi e 2011 si nu sa mai terminat lumea asa ca nu temeti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sfarsitul lumii tu existi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sfarsitul Lumii va fi peste cel putin 1 milion de ani.Ma tine sa bat pariu cu oricine vrea ca nu o sa fie in 2012 si nici prea curand.

| betty17 a răspuns:

Sigur ca va exista, dar nimeni nu stie cand... oricum el o sa vina incetul cu incetul...nu deodata ca oamenii care mor sa fie ingropati crestineste de cei dragi.

succes

| yonyckatar3 a răspuns:

Sfarsitul Lumii? Dar exista dar se mai zice si Apocalipsa dar nu in 2012 va fi in 3212 dar nu exista sa sfarseasca pamantul ca Dumnezeu poate nu vrea dar DOMNUL STIE DE TOOOOOTTT

Răspuns utilizator avertizat
| makeoutfor1buck a răspuns:

Dumnezeu laughing)))... dude, invata la scoala si vei ajunge departe. dupa aia faci tu o bomba si bang. sfarsitul lumiilaughing. have a nice day!happy

| MelyRalu a răspuns:

Sigur ca va exista, fiecare om trrebuie sa raspunda.si sa isi primeasca rasplata pentru faptele lui! Orice lucru, creeat de Dumnezeu, are un Alfa si un Omega happykiss>big grin

| Cinderella98 a răspuns:

Nu se stie, poate va exista in 2012 sau poate va exista in alt an, doar unicul Dumnezeu stie in care cred in El, sau mai spus ca va fi sf lumii si in 2000 si in alt an, dar poate acesta va fi ultimul an sau poate inca nu ultimul, important trebuie sa credem in Dumnezeu

Întrebări similare