| mm_2126 a întrebat:

Va fi un cutrem foarte mare anul acesta? dar in 2012 ce se va intampla?

p. s. marturisesc... sunt foarte ingrijorata si va rog sa nu va bateti joc de mine

10 răspunsuri:
| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Cum sa-mi bat eu? joc de tine? si mie mi-e frica am acelasi sentiment. te pup! mai vorbim noi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg, si eu sunt foarte ingrijorata... Ce voi face cu toata averea mea? O idee?

| wanted a răspuns:

Nimeni nu stiee cand va veni sfarsitul.In biblie scrie ca nici Isus nu stia ca va vni sfrasitul doar Domnul.Eu iti dau un sfat citeste apocalipsa si Ioan din biblie dar mai ales rogate o sa te simnti usurata.Sa fiu sincer si mie mi-e frica dar sfarsitul poate veni oricand poate maine, poimaine, poate te va calca o masina sau va veni apocalipsa. Dar orice se va intampla asigurate ca daca vei muri vei ajunge in rai. Pana atunci bucurate de viata(cu masura)

| dya a răspuns:

Banuiesc ca te-ai uitat la filmul 2012...nimeni nu iti poate spune cu exactita adica daca da sau nu...mai mult au speriat lumea si i-a facut sa se uite la film ca sa vada ce o sa fie. Nu iti fa grij nu ai de ce.

| MistikkGirl a răspuns:

De cutremur posibil sa fie, dar de 2012 ( prostii, numai Dumnezeu o sa stie cand o sa fie Apocalipsa, sau cand o sa murim) nu crede in prostiile astea!

| 1235678907452352 a răspuns:

Nu prea cred toate aceste lucrurithinking

| MariuZ a răspuns:

Carpe diem! Daca va fi sa murim toti - murim si gata. Ingrijorarea nu te ajuta cu nimic. Tu sa fii ok dupa 2012 si daca se intampla o catastrofa, si daca va fi totul ok. Viata ta nu ar trebui sa graviteze in jurul acestui aspect. Traieste azi in asa fel incat sa poti tine capul sus maine, indiferent ce-ti aduce dimineata. Multa bafta!

| Panda15 a răspuns:

Eu nu cred in asa ceva nici macar in Biblie nu scrie cand o sa murim

| anducu a răspuns:

Anu' asta nu se anunta nimic. dar din acte spune lumea.in 2012 se va intampla ceva. tuturor ne e frica, suntem ingrijorati.stai linistita... dumnezeu decide. vom vedea ce se va intampla. pana atunci.nu-i e nimic sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heeeeei oameni buni? chiar credeti ca tot ce zboara se mananca? incercati sa va traiti viata sunteti tineri...nu aveti alte griji? nu va faceti daca nu aveti alte griji veti avea cand ajungeti la o varsta mai inaintata, mai bine v-ati gandi cat de grozava e viata in rest...cate zvonuri nu vor mai fi si dupa 2012?
cate zvonuri au fost si in 2000 si cand a fost cu generatorul de particule... ofofofofof fiti mai realisti numai bine