| justme4 a întrebat:

Va rog ajutati-ma si pe mine, dau funda!
Am fost la magazin si mi-am luat o cartela de 4 euro, pe spatele ei scria sa formez *122*codul de reincarcare# numai ca dupa ce am facut asta am primit mesaj ca mai am 4, 0000 euro credit valabil. Am trimis un mesaj si acum am credit 3, 9513. Unde pot sa aflu cate min mai am, si cate mesaje? Daca imi ia atat de mult pe un singur sms, din 80 sms-uri raman cu 0, 00.

Răspuns Câştigător
| Crisstttina a răspuns:

Iti ia 5 centi pe mesaj happy daca nu ai activata o optiune nu ai minute si mesaje.

| justme4 explică (pentru Crisstttina):

Si cum fac sa imi activez o optiune?

| Zenithf a răspuns (pentru justme4):

Optiuni poti avea doar daca esti pe abonament. Cred ca este mai rentabil sa fi pe cartela Vodafone

| Crisstttina a răspuns (pentru Zenithf):

Nu e adevarat happy poti avea optiuni si de pe cartela oh go on

9 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Despre ce retea e vorba?

| justme4 explică (pentru Jameson):

Orange

| Jameson a răspuns (pentru justme4):

Eu nu ma pricep la Orange am Vodafone.

| Anonim693 a răspuns:

Nu mai poti activa vreo optiune cu minute si mesaje deoarece trebuie sa ai minim 4 euro. Nu exista optiuni cu 3 euro.

| Crisstttina a răspuns (pentru Anonim693):

Exista optiuni cu 3 euro in Orange yang, dar poti sa-ti alegi doar 3 numere cu care sa vorbesti, si ai minute si mesaje nelimitat happy

| Marybm a răspuns:

Draga mea eu cred ca thu nu ti-ai activat minute... trebuie sa suni la *100# si dai pe obtiuni. da sincer nu cred ca este ceva optiune cu 3 euro. doar cu 5 sau 7 din cate stiu eu.thinking Funda?batting eyelashes