| alyn2010alyn a întrebat:

Va rog ajutati-maaa cine stie cum pot schimba scrisul la mess permanent plzz vreau un raspuns si repede

6 răspunsuri:
| retouchan a răspuns:

Heii. Ii usor.Acolo sus la bara de la Yahoo ai:
Messenger-Contacts-Actions-Help

Tu dai click pe messenger si o sa iti apara mai multe. Tu mergi la preferences sau dai CTRL+SHIFT+P si o sa iti apara o fereastra.

Pe partea stanga ai tot mai multe optiuni. Tu mergi la Appeareance e chiar a3a.In partea dreapta o sa ai
Change Skin.[daca fol. yahoo 10. daca nu nu cred ca iti apare]
Change fonts and color.Si tu dai click acolo. O sa apara o ferestra mai mica unde o sa scrie : Font-Font Style-Size.
Si de acolo alegi cum vrei tu.Si mai jos ai Effects.[acolo schimbi culoarea.]Mergi acolo[dai click pe culoare] si o sa apara o paleta de culori.Alegi o culoare din alea de acolo sau define custom colors.Si acolo poti sa faci tu propria culoare.Si la sample vezi tu cum arata scrisu.[numai ca nu pun si culoare].

Sper ca te-am ajutat! Good Luckhappy

| NUUSTIU a răspuns:

Intri pe id - dai sus pe Messenger dai preferences - apparence - change fonts and colors- alegi scrisul si dupa aia dai pe ok. funda?

| retouchan a răspuns:

Primu` la comm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un t si dai la el b i u pensula dai la pensula si dai ce culoare vrei ca sa schimbi scrisul dai tot la t si ati apare arial dai acolo si dai ce scris vrei si langa arial este un numar acolo maresti scrisul happy talk to the hand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alt cumva nu stiu
talk to the hand