anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog din suflet nu va bateti joc nu aveti motiv de ras:

O sa devin disperata, astazi m-am dus la oftalmologie si am vazut o camera mare de filmat la televiziune si am crezut ca filmeaza la la band si imi venea sa ma intorc sa vad si orice imi aduce aminte de ei si daca imi aduc aminte de ei incep sa ma enervez si simt ceva inauntrul inimii si imi amintesc de momentu in care i-am vazut atunci la afi palace cotroceni si ca am fost in primul rand imi amintesc si simt o senzatie ciudata si acum am venit acasa si stau pe net singurul loc unde pot sa ma descarc si unde pot sa ma refugiez este netul daca stau mai mult de cateva ore fara el intru in depresie din cauza lor si asta de atunci de cand am fost la afi palace cotroceni sa ii vad stiu ca o sa spuneti ca sunt nebuna ca pun inrebari tampite sau veti folosii expresii ca WTF dar va rog fiti seriosi daca nu nu raspundeti va rog mult este serios nu stiu cum sa scap de senzatia asta, multumesc frumos.

5 răspunsuri:
| Just4Joker a răspuns:

Huh?
Consulta un psiholog, pentru binele familiel tale...

| TootydeCool a răspuns:

Poi inteleg ce spui, eu cred ca cel mai bun remediu pentru aceasta senzatie/depresie este sa consulti un psiholog, ai crija nu va o confuze intre psihiatru si psiholog. psihologul este ca si un prieten, care iti pune mai multe intrebari si iti da sfaturi te va ajuta sa scapi de aceasta problema. Succes

| TootydeCool a răspuns:

Poi inteleg ce spui, eu cred ca cel mai bun remediu pentru aceasta senzatie/depresie este sa consulti un psiholog, ai crija nu va o confuze intre psihiatru si psiholog. psihologul este ca si un prieten, care iti pune mai multe intrebari si iti da sfaturi te va ajuta sa scapi de aceasta problema. Succes Funda?

| Toshima a răspuns:

Senzatia aia de "iubire" si parca iti "pare rau" sau ceva de genul...Am si eu clipe din astea, dar imi trec cu timpul.Incearca sa te impaci cu ideea, altceva nu poti sa faci. Sfatul meu ar fi sa mergi la un psiholog(scuze da nu fac diferenta intre psiholog si psihiatru, iarta-ma daca nu am zis cuvantul potrivit) si el te va ajuta sa scapi de toate aceste probleme.

| eueueueofda a răspuns:

Ai nevoie de un psiholog.