Buna,
Nu poti lua nici un metrou pentru ca nu exista metrou pana acolo.
Nu exista un traseu direct, asa ca iti voi spune ce anume trebuie sa iei ca sa ajungi acolo. Am observat ca autobuzul 301 te duce direct pana la Ambasada.
Cum ajungi in gara, cobori la metrou si iei spre Aviatorilor. Iei mai intai spre Piata Victoriei (M1) si la Victoriei cobori si schimbi spre Aviatorilor (M2). Acolo iesi la suprafata si te duci in statie (Piata Charles de Gaulle) si iei 301. Apoi te duce direct acolo. Daca vrei sa iei autobuzul pana la aviatorilor, de la gara poti lua 282. Si cobori la Piata Charles de Gaulle si traversezi si iei 301. Daca ai intrebari da un pm. Daca nu, poti lua taxiul
Multumesc foarte mult pentru raspunsul tau. Mi-au folosit foarte mult aceste informatii, am gasit foarte usor si evident, am luat viza.
Sunt membra noua pe acest website (l-am folosit doar de doua ori pana acum).
SINCER, as fi vrut sa dau FUNDA fiecarei persoane care mi-a raspuns (din respect pentru ajutorul fiecaruia) dar, am observat ca ea poate fi acordata doar o singura data. Pacat.
Iti doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut.
Salut. Se poate ajunge de la gara de nord la Ambasada SUA cu Autobuzul 182 - coborind la a 5-a statie (Perla).
si din aceeasi statie luand autobuzul 301 - si coborind la a 12-a statie?
Buna,
Da e bine si asa. Tot la Ambasada duce.
Pa.
onlyketoops întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: