Cheam-o la un suc in oras.iesiti impreuna la o plimbare.cand te intalnesti si cand te desparti de ea pupati-va.deschide-te in fata ei,se va deschide si ea, cheam-o la tine acasa. apropie-te de ea in acest fel, petrecandu0va impreuna mai mult timp.bafta multa.ps:si dupa ce o apropii sa nu faci vreo prostie(barfa) sa o indepartezi.bafta multa!
Nu scumpo.asa ca fetele pe obraji sa o pupi.se va creea o apropiere intre voi.si nu iti face griji, nu va crede ca...))
Nu poti sa ii interzici sa aiba si alti prieteni.Bine ca se comporta cu tine bine.Trebuie sa fi tu insati si sa te comporti normal.Ea o sa-si dea seama cat de originala esti. Daca o copi pe colega ta, va avea o parere proasta despre tine
Eu zic ca ar trebui sa faci tu primul pas. S-o iei in brate si sa incerci sa te apropii mult mai mult de ea. Ai putea sa o chemi in oras cu tine/grupul tau. Incearca sa o inviti sa doarma la tine, sau ceva ce va poate apropia. Vezi daca poti intra tu in grupul ei. Bafta!
Daca iti doresti o prietenie adevarata cu ea...trebuie sa ai RABDARE!
O prietenie nu se dezvolta asa in 4`5 zile, sau chiar saptamani!
Eu cu actuala mea prietena... ne-am chinuit mult sa ajungem la stadiul in care suntem.
Repet! Ai rabdare cu ea, ajut-o cand ii este greu. Si sa stii ca daca vrei sa te "ia in brate" si sa se comporte cu tine cum o face cu celelalte ar trebui sa incerci sa faci mai multe activitati cu ea!
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: