Sincer,mi-au dat lacrimile. Povestea ta e in mare parte asemanatoare cu a mea. Diferenta e ca la mine se refera numai la familie, nu si la sanatate.Am avut multe tentative de suicid, asa ca imi dau seama cat de greu iti este tie, avand in vedere faptul ca situatia ta e mult mai rea decat a mea.Anul acesta am intrat in clasa a 9-a si datorita celor intamplate acasa am avut multe probleme la scoala.Am avut probleme de concentrare, dormeam toata ziua, PLANGEAM TOATA ZIUA, a doua zi mergeam cu ochii umflati la scoala insa tuturor le ziceam ca e din cauza faptului ca invat toata noaptea.La scoala sau cand ieseam cu prietenii eram perfect normala, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa cand ajungeam acasa starea mea se schimba radical.Eram cu nervii la pamant, plangeam din orice, urlam la toata lumea. Vroiam sa primesc ajutor din partea unui psiholog, insa ai mei au zis ca nu am nevoie.Am inceput sa ma tai si sa ma gendesc serios sa ma arunc de pe geam.Nu mai suportam situatia.
Problema ta e cu adevarat serioasa.Fiindca esti minor inca nu ai cum sa dai in judecata pe nimeni, iar daca iti vei reclama parintii la Protectia Copilului s-ar putea sa fi luat de langa ei si sa trebuiasca sa stai pe la case de copii.Nu cred ca te vei simtii mai bine daca te trezesti intr-o zi luat de langa parintii tai si dus intr-un centru de plasament.
Gandeste-te ca ai 16 ani.Mai ai 2 ani si esti major, esti pe cont propriu, vei putea face ce vrei, cand vrei, cum vrei.Eu zic sa mai astepti 2 ani si apoi sa pleci de acasa.Invata bine la scoala, intra la o facultate buna pe locuri platite de stat, angajeaza-te si formeaza-ti o noua viata.
Pana atunci incearca sa fii tare si sa te concentrezi pe scoala! Ai grija de tine!
Meriti funda, dar nu-mi apare sa ti-o dau.
La aproape niciun raspuns dat azi nu pot primi funda, probabil pentru ca inca imi scrie "raspuns in asteptare"(nu a fost verificat de echipa TPU).
In orice caz, nu asta e important aici.Aici e important sa ne ajutam intre noi, iar eu ma bucur ca te-am ajutat. Daca vrei sa mai vorbim, daca ai nevoie de sfaturi poti sa imi dai adresa ta de mail si vorbim acolo
Unii se chinuie cu 700 lei pe luna si altii plang ca le-a scazut salariu de la 3500 la 1800. Imi doresc dupa ce termini facultatea aia sau ce **** faci sa te chinui ca restul.
Ia în vedere faptul că dacă vei merge la DGASPC din județul tău sunt șanse să te ia din familie. Trebuie să calculezi asta.
În orice caz, de vei merge la Protecția Copilului te sfătuiesc să-ți stăpânești emoțiile și să nu plângi exagerat, etc și să nu le spui că-ți vine să te arunci pe geam că riști să te interneze la Psihiatrie.
Îmi pare rău pentru tine, dar dacă crezi că plecarea din familie te va ajuta mai mult atunci nu poți decât să-ți urmezi calea. Oricum ai grijă la comportament
Am citit tot ce ai scris si chiar imi pare foarte rau, ai o situatie foarte neplacuta in familie. Imi pare rau ca parintii tai te-au adus in aceasta postura, probabil ca ei au probleme dupa cum ai spus si tatal tau o inseala pe mama ta si sunt lucruri destul de grave. Ai putea incerca sa treci peste, desi este greu, incearca sa nu te mai gadesti la asta si roaga-te mult sa devii la fel ca inainte. Gaseste-ti niste prieteni, nu poate fi greu ei te pot ajuta sa mai uiti de probleme. Nu sta mereu in preajma parintilor tai care dupa cum se vede au o viata trista, gandeste-te ca nu e momentul ca viata ta sa fie ruinata o sa cresti si o sa pleci din casa lor oricum, iti vei gasi o iubita si vei fii fericit cu siguranta. Fii optimist, multi copiii au probleme cu parintii sunt mii si mii de probleme, toti suferim din cate ceva mai mult, mai putin dar suferim iar timpul ne ajuta sa ne vindecam. Ai incredere in tine si vei reusi, nu privi niciodata spre parte intunecata spunandu-ti ca te-au distrus, nimeni nu te poate distruge atata timp cat tu crezi in tine. Poate mai ai nevoie de niste timp ca sa treci peste, te-ai stresat prea mult, nu mai plange atat deja devine obisnuinta si asta nu e bine. Nu privi totul atat de intunecat, incearca sa indepartezi norii din viata ta facand lucruri care iti plac si in care te regasesti. Nu te mai obosi sa le spui parintilor nimic, e in zadar daca ei au ajuns sa-ti faca asa ceva, tu fiind un copil sanatos. Daca chiar e cazul, ideea ta de a merge la protectia copilului este una buna, dar pana la asta ai grija de tine. Mult noroc sa ai!
Buna iti las aici un link pe care trebuie sa te inregistrezi http://huredrzope. date/5981985594839/ si trebuie sa activezi reclamele cu ajutorul codului ce apare sus.Pentru fiecare cod vei fii platit succes!
Fain discurs, mi-a venit sa plang si chiar imi pare rau.Am citit tot ce ai scris si prima data nu am crezut ca ai trecut prin ceva foarte greu...Imi pare foarte rau...