| dTz123 a întrebat:

Va rog frumos imi compuneti si mie o melodie frumoasa orice gen in afara de manele dar sa fie romaneasca si compusa nu luata de pe net va rog mult

2 răspunsuri:
| cosminnnellu a răspuns:

Andore,Teasta,Octe-Printre amintiri sper sa iti placa.

| Sebastian_Dascalu_1998 a răspuns:

Eram 4 frati ne bucuram fiecare zi dela un leu pentru ca simteam in fiecare zi catai de greu,in fiecare zi ma gandeam in gandu meu,,oare fara bani chiar i asa de greu?" da nu vedeam in jurul meu cum toti se chinuie sa nu dau eu de greu,sa nu stiu vreo clipa de acea gripa, fara bani totul in jurul tau este o risipa, mama mea saraca de ea toata ziua muncea fara bani ajungea tata o certa o injura o batea saraca de ea,sange curgea din cauza ca in ziua aia nu si primise bani pe ce a muncit ea. Uite au trecut ani au imbatranit tati si mami noi am crescut si am priceput ca in veata asta toti iubim mai mult bani decat cine nea crescut si cine nea educat noi am invatata, am trecut am muncit si am format propti nostri bani,peste hotare nopti nedormite,ne mancate prin straini fara mama fara frate, toate aceste sunt in zadar pentru niste harti numite bani,

ref. Strainatate du desparti sora de frate, pentru niste bani care iti trebuie ani sa i aduni si zile sa ii consumi, poti sa ai vile palate daca nu ai langa tine un frate, realizezi intr- o zi ca ai stat toata veata casa aduni,, hartie,, ai uitat sa faci copi