| bunica a întrebat:

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce credeti de domnul Ioan Istrate si prezicerile lui in privinta marelui cutremur? va multumesc.

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Interesul ''mosului'' este sa-si vanda cartea care a fost retrasa din librarii.
Nu ma pot pronunta si atata timp cat eu nu cunosc asta nu inseamna ca nu exista.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Lumea este mare, mulți pot spune multe care nu se adeveresc; alții spun lucruri puține și se pot întâmpla.
Dumnezeu le știe singur pe toate, nu noi oamenii.
Știința și religia nu au fost și nu sunt pe aceași frecvență.
Știința nu poate ține în frâu dezlănțuirile naturii.
Așa că... Dumnezeu să ne ocrotească!
Pa, pa.

mira
| mira a răspuns:

Ion Istrate este totusi ambiguu, nu precizeaza nimic.In afara cutremurului din 1977 nu a mai prezis nimic, desi el sustine contrariul. Oricum, un cutremur tot va veni. Mira

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca este un impostor ca atatia altii care profita de prostia oamenilor pentru a face bani. Un exemplu foarte bun de astfel de impostor a fost Vasile Cozac care a facut avere din comercializarea ceaiurilor care vindeca cancerul si a sfarsit murind de cancer. Si semn ca naivitatea oamenilor este infinita, urmasii lui inca vand remediile minune.

| viorel2c a răspuns:

Sunt multi sarlatani destepti care alimenteaza doar ceea ce cere populatia. Daca ne-am fi aflat in Indonezia, probabil ar fi prezis un tsunami.Nu are nimeni de unde sa stie asa ceva.Nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt oameni cu darul asta lasat de la Dumnezeu sa prezica ceva, sa atentioneze, nu trebuie sa-i hulim.