| dark1angel a întrebat:

Va rog mult ajutati-ma! dau funda Nu mai pot pune melodii pe telefonsad. Cand dau la folderul sound mi se spune: Windows nu a gasit G:\\Sony.exe. cred ca e ceva legat de shortcut

2 răspunsuri:
| kyte a răspuns:

Daca te poti lipsi de datele dupa card poti sa ii dai o formatare a cardului
Click dreapta pe G:\ apoi format. dupa accea il bagi din nou in telefon sa se creeze foldere si iar in pc.Asta daca il conectezi cu un adaptor de card. Daca il conectezi prin cablu usb incearca sa reinstalezi aplicatia telefonului!

| Miruna_Romanescu_1999 a răspuns:

Hei! Eu am 2 solutii, depinde pe care vrei s-o aplici. Din pacate acesta este un virus, deci primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa dai scan la tot HDD-ul si driverele ca sa il stergi pentru a nu-ti distruge toate stick-urile sau cardurile de memorie.
1.Sus ai o bara de adrese in G:\ sau in ce driver pui cardul de memorie sau USB-ul(D:\, E:\ etc.). Acolo introduci asta "G:\"numele folderului sau fisierului"" fara ghilimele si iti afiseaza toate folderele si fisierele de acolo. S-ar putea sa-ti dea posibilitatea de a alege "numele fisierului".Ink insa o eviti si dai ENTER.
2. Aceasta e mai simpla. Dai asa: Start->Run->WinRar->computer(sau my computer pentru XP)->G:\(sau celelalte drivere, cum am zis si mai sus)-> Fisierul sau folderul in care se afla melodiile. Cam asta e! Succes!
Nu ai nevoie de formatare! Toate fisierele ti le arata sub forma de shortcut de 1 KB care nu se pot deschide, insa toate fisierele tale sunt ok nu au nimichappy