anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult de tot ajutati-ma! Nu stiu pe cine sa aleg ii plac pe amandoi unul dintre ei ii plac mai putin si sunt mai apropiat de el si pe altul il plac mai mult dar sunt mai departata de el si asta face sa ii plac pe amandoi la fel de mult, nu stiu ce sa aleg, cum fac sa ma hotarasc/fundittza

8 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Ia-ma pe mine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îi testezi doar esti star laughing

| 123erty1 a răspuns:

Ia-l pe cel de care esti mai apropiat ca o sa iti placa de el mai mult...

| amys a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-l alegi pe cel care il placi cel mai mult pentru ca daca nu tot timpu o sa te gandesti cu era daca erau cu el, sincer si eu am patit acum mult timp si si acum cand il vad simt asa o simpatie pentru elwinking

| AddaSunnii a răspuns:

Pai eu zic sa-l iei pe tipul cu care esti mai departata, pentru ca n-ai vrea sa strici o prietenie (amicitie) buna. E mai bine asa, sa ramaneti prieteni buni, ca s-ar strica toata treaba daca ai fi cu el.Deci ia-l pe ala care-ti place mai mult dar de care esti mai departatahappy

| EugeNNio a răspuns:

Alege pe ala care cade 10

| beeapurplee a răspuns:

Mai bine de ala de cre iti place mai muult. chiar dack nu esti as de apropiata d el il plaki mai mult sper ca team foost de folosbig grin fundittza?♥pls pls♥

| allice_5275 a răspuns:

Alege-l pe cel cu care esti mai departata, pentru ca il placi mai mult. Poti sa petreci mai mult timp cu el si sa ii spui ce simti. Cred ca daca l-ai alege pe celalalt ai regreta.