Alunga gandurile triste si gandeste-te la ceva ce te face sa te simti bine, exista un mister pe care multi nu il cunosc si nici nu-i acorda importanta. Cand tu esti pozitiva atragi toata energia buna si se implineste ceea ce iti doresti, daca te gandesti la acel lucru care te face trista inseamna ca esti pesimista si trebuie sa te schimbi chiar acum, uite un blog care ti-ar veni bine sa-l citesti: http://www.cheiasuccesului.ro/......a-gandului
E o chestie naturala, toti avem stari depresive.Incearca sa vorbesti cu cineva, ar trebui sa ajute (pe mine ma lovesc cand sunt singur, mereu cand sunt singur daca e sa am una )
Iesi la un suc cu prietenii sau cheama pe cineva la tine
asculta muzica preferata, danseaza, fa karaoke
uita-te la un film/ serial
gaseste un joc fain pe net si joaca-te pana nu mai poti
scrie (daca iti place si ai talent)
citeste o carte
joaca-te cu animalul tau de companie (daca ai asa ceva)
fa de macare ceva ce-ti place, rasfata-te
fa sport (is pe net tot felul de filmulete cu asa ceva)
ma rog, fa orice te-ar putea face sa-ti iei gandul de la ce te supara... distreaza-te, cauta ceva ce te face sa razi... sper ca lista pe care ti-am dat-o te ajuta!
Nu te simti bine, ai probleme? Ok, descarca-te, plangi o vreme, dar apoi trebuie sa te opresti. Fa ceea ce iti place, iesi cu prietenii, distreaza-te, asculta melodii vesele, uita-te la filme [comedii ]care sa te faca sa te simti mai bine... daca nu, iti faci rau tie.
Nu am inteles de ce te simti asa. Care e lucrul acela care te framanta? Sau nu sti nici tu?
Oricum, incearca sa treci peste orice suferinta. Poate ar fi mai usor pentru tine, daca te-ai deschide in fata cuiva, care sa te asculte, inteleaga si sa te sfatuiasca.
Bafta!
Mersi mult,chiar m-a ajutat, vreau să te întreb, știi de unde se pot cumpăra acele cărții? mersi.
Nu trebuie sa cumperi nici-o carte, daca mai vrei un post care iti arata cum te poti schimba pune in google (gandul pozitiv) sau uite ca iti mai las unul: http://psiholistic.ro/blog/2011/03/a-fi-sau-a-nu-fi-pozitiv-sau-negativ/