| yoyuly a întrebat:

Va rog sa ma ajutati daca apas pe tastatura z se tasteza y si invers si multe altele ma puteti ajuta sa imi spuneti daca este din PC sau TASTATURA cel mai bun si mai rapid raspuns primeste fundita!

Răspuns Câştigător
| slam a răspuns:

In momentul cand tai ca tastatura sa fie in romana, automat z devine y si y devine z.
ca sa schimbi din romana in engleza(si invers) dai ALT + SHIFT
daca nu, pe bara unde este start este o caseta cu EN sau RO. apasa pe casuta si alege una din ele happy

8 răspunsuri:
| X a răspuns:

E de la tastatura modele mai vechii asa sunt cu unele butoane invers de alea am si eu la scoala la info...sunt destul de aiurea!

| Ford a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin "multe altele".Cel mai rapid si simplu de verificat ar fi sa imprumuti o tastatura si sa vezi ce se intampla. Daca problema persista atunci inseamna ca este un cod gresit prin registrii windowsului.Asta ar necesita sa reinstalezi windowsul sau sa gasesti registrul cu problema si sa-l repari/inlocuiesti manual.(Daca ai observat problema in word inseamna ca, cumva, ti s-a inlocuit tasta z cu y. Asta s-ar rezolva rapid cu un search pe you tube )

| pawool a răspuns:

In bara de start, in stanga este scris ro... apasa pe el apoi seteaza pe eng (cu stanga click bineinteles)

| Bondgirl_7645 a răspuns:

Inseamna ca limba este in romana. Poti sa o schimbi cu alt+shift. Baftawinking

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Asa patesc si eu!
Da0i un restart sau inchidel si tine-l inchis un sfert de ora
Nu e nimica grav! Stai linistit(a)
Numai bine!
Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta pateam, si eu cu o tastarura veche. acum am o tastatura noua "PLEOMAX"-SAMSUNG CORPORATION'cred ca trebuie sa-ti schimbi tastatura

| IuClik a răspuns:

Linga ceas jos in dreapta vezi ce limba sta, de obicei cand e ro scrie in loc z y, ca sa schimbi limba apasa butonul shift si alt concomitent pentru a schimba limba sau apasind direct pe limba linga ceas si alege engleza, sa modifici ca limba standart sa fie engleza te duci in control panel la time and language manager, succes

| BaneaCosmin a răspuns:

DA si eu am la fel,dar am scos y si z si le-am schimbat inte ele, sau start,control panel Date,Time,Language,and Regional Option :Add other languages, fereastra care se deschide dai " Details" si fereastra care se deschide dai "Add" si mai departe te descurci tu, e simplu.Succes!