| BUBULINA a întrebat:

Va rog sa nu radeti de mine...big grin
Ma chinui sa trimit si eu un mail... am mai trimis mail dar cu ceva vreme in urma... si am cam uitatbig grinbig grinbig grin
Din cate imi aduc eu aminte trebuia sa dau undeva in partea stanga unde scria compose(sper ca am scris bine)big grin eu nu gasesc compose... va rog ajutati-ma sa trimit si eu un mail
va dau o ciocolatabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| emy a răspuns:

Intri in adresa ta de e-mail, dai click pe sageata din dreptul cuvantului"new", apoi dai "email message", apoi, unde scrie "to", scrii adresa destinatarului, unde scrie "cc", nu scrii nimic, iar unde scrie subject(adica subiect, mai precis, numele mesajului), scrii ceva, care sa aiba legatura cat de cat cu continutul acestuia.De exemplu, daca rogi pe cineva ceva, scrii "rugaminte", s. a. m. d.
Dupa aceea, dai send.Vezi ca, uneori, dupa ce dai "send", iti apare "first name", iar alaturi "last name". Scrii acolo ce nume vrei, iar apoi dai ok. Sper ca ti-am fost de ajutor.Succes! Te pup.

7 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna, BUBU-LINA! Ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Te pup si iti doresc numai bine!

| thegreatgatsby a răspuns:

Pai dai la "new email" sau "compose" sau depinde ce ai acolo. Dupaia scrii adresa de mail a destinatarului, subiectul mesajului tau...si dupa aia tot mailul si dai la "send"

| amaadina a răspuns:

La yahoo: Intri pe e-mail; dai click la "New", la "To" scrii e-mailul destinatarului, la " Cc" scrii e-mailul tau, la "Subject" scrii de exemplu "Sall", in campul acela mare si alb scrii ce vrei sa'i zici destinatarului si apoi dai "Send". happy

| claudiu_4029 a răspuns:

Intri mai intai pe adresa http://.yahoomail.com/ acolo iti va aparea doua casute unde iti introduci adresa de maiul si parola.
Dupa ce te-ai logat undeva sus vei vedea ca scrie News dai clic pe el si la to scrii mailu caruia vrei sa ii trimiti mesajul si la subiect scrii ce anume vrei sa ii spun. sa iti fie de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum in loc de compose e new-> email
happy
s-a schimbat
E jos in stanga parcabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
ca sa zic asa: cum se numeste casuta ta de e-mail?
Yahoo? Hotmail? gmail? etc!?
apoi vei avea un raspuns mai concret!
nu vreau ciocolata, ci sa mergi cu toata familia la vot

| baby_6538 a răspuns:

Dai sus in stanga la new, la "to" scrii destinatarul la "subject" scrii titlul, in casuta mai mare scrii ce vrei sa scrii, jos iti apare "attach" daca vrei sa atasezi ceva, apoi dai send si gata!winking bafta!