Sincera sa fiu ma confrunt cu aceeasi problema, dar a mea e mai grava, mama nu suporta animalele de companie si mizeria pe care o fac, si daca asta e si problema ta nu prea mai avem decat sa ne mutam singure.
Pai sincer uite eu am un cutzu mic si e foarte greu pentru ca face in toata casa
dar e si ft scumpp:X si toata familia il iubeste
deci, banuiesc ca ai putea sa porti un discurs din ala cum ca animalele ar trebuie salavte asa ca, le propui alor tai se mergeti si sa adoptati un caine de la centrele alea sau dupa strada.
si le spui ca uh il plimbi si toate chestiile astea.
baftaaa pup>
Sincer nu inteleg dc vrei catel.eu am 2 testoase si le ador...le schimb apa,le dau mancare, l spal, l scot la plimbare.l ador...sunt mult mai frumoase decat un catel.am inceput sa-mi urasc cateii.GANDESTETE DE 2 ORI
In primul rand trebuie sa dai dovada ca esti responsabila, nu poti sa primesti un catel ca sa aiba altcineva grija de el, inceraca sa ajungi la un acord comun cu ei promite si tu ceva ca sa iti promita si ei un catel, dar si asta despinde de ce rasa de catel vrei, si mai ales conditile nu poti sa ai un caine mai marisor si sa stai in apartament, si in plus trebuie sa te gand ca un catel are nevoie de iubire de atentie etc. Inceraca sa vb cu ai tai fara sa plangi si sa dai dovada ca sti sa iti asumi responsabilitatea, mult succes
Pai as avea eu o idee :d nu plansu ca nu are rost! Trebuie sa dovedesti ca poti sa ai grija de el! Responsabilitate... eu iti recomand sa-l ti afara! Ca in casa va face prapad mai ales ca el isi face nevoile peste tot si o sa faca si in locuri un nici nu te-ai gandi si o sa inceapa sa miroasa :-& Eu iti recomand o pisica