| AndreutsaaaXD a întrebat:

Va roggggggggg eu mult cum deblochezi o persoana de pe facebook ca am blocat din greseala nistecrying prietene va rog eu mult spuneti-mi si mie HELP ME! dau funda!

Răspuns Câştigător
| paulica2003 a răspuns:

Setari de Confidentialitate dupa dai in jos la Administreaza Blocarile tongue de acol poti bloca pe cineva si sa il scoti de la block in accelasi timp happy Succes! :*

10 răspunsuri:
| beckham1 a răspuns:

Dai pe sagetuta de langa Acasa -> Setari de confidentialitate->Persoane şi aplicaţii blocate(Administrează Blocările)-> si ai acolo: Blochează utilizatori si ai acolo utilizatorii blocati de tine. Dai deblocheaza si GATA! Succes :*

| paulica2003 a răspuns (pentru beckham1):

Wow am raspuns in accelasi timp big grin diferenta de 1 minut big grin

| beckham1 a răspuns (pentru paulica2003):

Da laughing

| paulica2003 a răspuns:

Privacy Setings si jos la Manage Blocking happy de acol poti da block la cine vrei si sa scoti de la block in accelasi timp! Sper ca te-am ajutat :*

| paulica2003 a răspuns:

Am uitat sa iti spun tongue acol la ADMINISTREAZA BLOCARILE sunt trecuti cei blocati tongue doar trebuie sa dai DEBLOCARE la care dintre ei vrei

| AndreutsaaaXD explică (pentru paulica2003):

Multumesc mult de tot! ...raman datoare!

| BiancaaaO a răspuns:

De la setari de confidentialitate, dai in jos chiar ultima(persoane si aplicatii blocate). o sa gasesti acolo

| GreenLine a răspuns:

Trebuie sa stergi si o bagii iar

| Postelnicu_Lorena_1995 a răspuns:

Si eu am blocat multe si nu poti sa faci numic doar acel utilizator trebuie sa astepte timp de1 saptaman scuze

| vladvld a răspuns:

O adaugi din nou.