| Vasy46 a întrebat:

Va salut! Am si eu o problema legata de PC... atunci cand bag un CD/DVD si il deschid din My Computer imi apare "drag files to this folder to add them to the disc".Ce trebuie sa fac ca sa vad ce este pe CD/DVD.Va multumesc! happy

10 răspunsuri:
| johny92 a răspuns:

Inchide ce iti apare si dai click dreapta pe dvd-rw si dai OPEN.

| Vasy46 explică (pentru johny92):

Pai asta este si problema ca nu imi apare nimic, deschid CD/DVD si imi apare casi cum ar fi gol..am incercat si cu Open si la fel imi apare.

| SmokeyEye a răspuns:

Se intampla asta cu orice CD sau doar cu unul? Ce sistem de operare ai?

| Vasy46 explică (pentru SmokeyEye):

Am Windows 7 Ultimate...dar asta se intampla doar de cand am facut windowsul adica de vreo 3 zile si sincer nu mi s-a intamplat niciodata chestia asta sa nu imi vada CD sau DVD...

| SmokeyEye a răspuns:

Cred ca iti vede discul, dar nu recunoaste ce e pe el.(il vede ca fiind gol). Incearca InCD de la nero. Cu ce soft ai dat burn la cd/dvd?

Pai cu Nero dar am bagat spre ex. si un CD cu un soft de la placa de baza si la fel se intampla, il citeste dar cand il deschid il vede ca fiind gol.Tin sa iti spun ca folosesc Windows 7 Ultimate, iar chestia asta mi se intampla de cand am facut Windows'ul.

| SmokeyEye a răspuns (pentru Vasy46):

Cand ai folosit ultima data un CD pentru curatarea unitatii de citire/scriere? Vezi ca exista la PCcenter (orice magazin ) un CD si o pasta speciala, pentru curatare. Intre timp, verifica cd-urile pe un alt calculator, sa vezi daca merg.

| Vasy46 explică:

Am reusit sa il fac ..va multumesc pentru sfaturi!

| SmokeyEye a răspuns (pentru Vasy46):

Cum?

Am zis ca am Win 7, am bagat DVD cu windowsul si pur si simplu i-am dat sa il repare...eu eram hotarat sa fac din nou windowsul...dar se pare ca n ua fost nevoie happy.