Eu spun sa lasi suspensia neatinsa mai ales daca e functionala, daca are regulator ala trebuie sa fie vizibil ori e un "cerc"diametrul suspensiei ori un surub chiar sub capac.
Intr-un anume aspect ai dreptate blaster85 sa nu ma ating de suspensie dar as dori sa o desfac ca bicicleta pur si simplu a stat ceva anisori in garaj neatinsa si din acest motiv as dori sa ii fac o revizie. Poze se pot atasa? Ca asa ar fi mai simplu a identifica, pentru ca sunt in confuzie.Regulatoru acuma nu stiu exact care este din cele 2 care mi le-ai enumerat (acel cerculet alb de plastic care nu este continuu la un moment dat se intrerupe, adica sa fiu mai explicit este un cerc care la un moment se intalneste cu celalalt capat.Acest cerc de plastic alb este situat in josu tevii de suspensie la exterior unde se intalneste cu bratu care sustine roata si celalat eventual regulator acel surub de care ai mentionat l-am identificat in urma scoaterii dopului de plastic de la suprafata tevii de suspensie si uitandu-ma inauntru am zarit acel surub cu cap de hexagon). Acuma care din cele doua este regulatoru? Si cum se face acest reglaj? Eu banuiesc ca este acel cerc alb dar vreau sa imi confirme cineva cu siguranta sa nu fac alte prostii pe acolo.Suspensia si furca stii cum se da jos? Iti multumesc
Salutt,regulatorul cred ca ar fi in cazul tau acel cerc de care spui, insckimb surubul este pentru nivelul de uleui in cazul in care nu este altu.regulatorul practic intareste/slabeste arcul, nimic mai mult.incearca vezi pe google sau youtube vreun tutorial pe tema asta chiar daca e alta marca de bicicleta, macar sa iti faci o idee. bafta
Gogulita întreabă: