Toată lumea ştie deja că Eurovisionul nu prea mai are nimic în comun cu valoarea pieselor, ci cu geopolitica. O piesă dintr-o ţară,, neagreată" trebuie să fie cu adevărat excepţională ca să aibă şanse de câştig.
În ultimii ani, au câştigat piese din paradisuri turistice (Grecia, Turcia) sau din ţări care puteau susţine financiar şi logistic organizarea unui eveniment de talia Eurovision-ului.
De ce credeţi că a câştigat Germania, în an de criză, concursul?
Indiciu: se aude că norvegienii au cheltuit 30 milioane de euro pentru organizare. Ar avea România mijloacele necesare organizării? Poate dacă mai tăiau încă 25 procente din pensii şi din salarii...
Ba da, Romania trebuia sa castige eurovisionul deoarece au fost cei mai buni.Bravo Paula Selling&Ovi
Nu ati obosit sa tot vorbiti atata de Eurovision si sa faceti atata tam tam ca nu am castigat?
Nu am castigat si gata, viata merge mai departe, sau a voastra s-a terminat odata cu necastigarea unui amarat de concursului?
Eu cred ca singurul an in care concursul a fost castigat pe merit este cel din 2009, in care noi am fost la coada cozii, deoarece rybak are voce incredibila
Ai dreptate! Deci chiar puteam! Dar din pacate, cei care voteaza nu merg pe melodia cea mai buna ci pe tara vecina, ca trebuie sa dea vot pentru. ca vorbesc aceeasi limba etc.Nu prea este corect! Ar fi trebuit sa fie cu juriu!
Bine poate nu eram totusi noi de locul intai dar clar germania nu a meritat sa castige.Bine trebuia sa ne asteptam asa se intampla in fiecare an.(nu se castiga pe merit!)