| alfons2390 a întrebat:

Vacile nasc doar un vitel sau o vacuta sau mai multi?

20 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

De regulă un singur vițel. Foarte rar doi.

| minrest a răspuns:

Pana la vaci, sa vedem cum sta treaba cu porcii. Scroafa naste sase, pana la 12, cateodata mai multi purcei, care nu se ingrasa in ajun. Si nici zootehnia nu se invata cand ai o curiozitate, trebuie sa ai bazele puse de mult. Iar vaca naste un vitel, rar doi; prin selectie s-a ajuns la doar cateva rase la productia unui al doilea vitel la cinci vaci gestante; se pare ca mai mult e greu de obtinut, si nu renteaza extinderea selectiei dupa acest criteriu la alte rase. La capre insa, se poate obtine ca o mare parte din fatari sa fie de trei iezi, ca la rasa Anglo-Nubiana; trebuie insa sa preferi selectia in functie de acest criteriu, iar productia de lapte si carne sa o imbunatatesti ulterior.

| Dismally a răspuns:

Un vitel de obicei, foarte rar se intampla sa faca doi sau mai multi.

| LisaJulie a răspuns:

Maxim trei am vazut

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru LisaJulie):

Foarte rar. Eu sunt de la tara si inca nu am vazut vaca sa fete (nasca pentru nestiutori) 3 vitei.

| LisaJulie a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Am stat la munte mult timp când eram mica! Erau multe vaci! Una din ele a fătat trei viței

Sa stii ca vaci sunt si la ses, nu numai la munte. Si am mai spus ca este o raritate. Dar daca vrei sa te bagi in seama, da-i inainte.

Este în regula dacă nu ma crezi, dar eu am stat mult timp cu oameni experți in creșterea animalelor

Am spus ca nu te cred? Eu am spus ca repeti ce am spus eu, ca sa te bagi si tu in seama. Sa stii ca mai expert in cresterea animalelor decat taranul nu este nimeni.

Nu te supăra dar ai numele foarte asemănător cu încă un user!

Care?

| alfons2390 explică (pentru CodrutElian1990):

Voi o puneti in curand de o combinatie pe intrebarea mea. Sa ma chemati la nunta.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru alfons2390):

N-o sa uit. Dar trebuie sa bag intai divortul.

| LisaJulie a răspuns (pentru alfons2390):

Spune tu dacă nu seamănă în răspunsuri cu userul eliancodrut cu poza de profil peisaj cu pomi înghețați de iarna?

| alfons2390 explică (pentru LisaJulie):

E unul si acelasi Codrut Elian. Asa e renumit el de mult timp pe TPU fiind acuzat de conturi multiple. Tu esti mai noua nu cunosti istoria.

Nu are voie sa facă asta! Ar trebui sa își șteargă un cont sau sa i se suspende

Pai da dar nu sunt ale lui. Cica lumea il copie fiindca e popular si are succes la fete.

Nu sunt ale lui? Are fix aceeași data de intrare! Si-a făcut doua conturi în aceeași zi! Ar trebui sa i șteargă unul și sa fie avertizat pe celalalt, sa i se suspende ambele conturi sau sa i se șteargă

Aha, pai el trebuie sa stie.

| Cipi1212 a răspuns:

Vițel sau vițică.