| grigor3 a întrebat:

Vi se pare ciudat ca la 18 ani sa mai fi virgin? ce credeti, ca baiat in ziua de azi rar se gasesc la 18 ani virgini? stiu ca nu e o rusine,logic, dar eu intreb doar daca e ciudat

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred ca e absolut alegerea fiecaruia cand, cu cine sa-si inceapa viata sexuala. Nu vad de ce ar fi cineva catalogat ciudat pentru asta. Nu mi se pare ok sa o incepi inainte de 17 ani, dupa varsta asta e treaba fiecaruia cand vrea sa faca pasul asta. Si mi se par stupide presiunile astea pe care mai nou le pune societatea cu privire la lucrurile astea.
Fiecare face ce vrea si-l face fericit.

| RAY a răspuns:

Nu vad nimic rau ca esti virgin, nu trai ca sa fi pe placul societati, familiei etc
se gasesc si virgini multi se lauda ca sunt gigolo in fine e ok

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ciudat nu. Totusi mi s-ar parea ciudat si nefiresc sa fii virgin si cu tine la varsta asta.

| CuriousStuff a răspuns:

Nu, e perfect normal. Nu exista standarde sau un anumit interval de timp in care trebuie sa-ti incepi viata sexuala, fiecare o face cand vrea, nu e nimic anormal in asta.

| untu a răspuns:

Nu e ciudat, e normal sa pastrezi fecioria pana la 18 ani, gata de insuratoare! E foarte bine si felicitari! Vei avea copii frumosi, sanatosi si puternici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca esti un baiat cu capul pe umeri, si ar trebui sa te simti special! Putini mai sunt cu capul pe umeri

| Deliiiia a răspuns:

Buna. Mie personal mi se pare ciudat sa nu mai fii virgin la 18 ani. Poate sunt de moda veche, dar cred ca generatia asta se maturizeaza prea repede, nu isi lasa timp sa se dezvolte fizic si intelectual. La varsta asta e,, cool'' sa intretii relatii sexuale, dar tot aceia sunt in majoritate si cei care nu au reusit in viata, care au o familie mult prea devreme, intretinand-o dintr-un salariu mediocru. Dar e doar opinia mea, zic si eu din ceea ce vad.

| Dumbi a răspuns:

Mie mi se pare normal si e foarte normal. Daca stii ca esti pregatit si ai persoana potrivita sa te daruiesti, atunci ar trebui sa o faci, bineinteles ca si persoana respectiva sa fie la fel de pregatita pentru aceasta experienta. Poti sa o faci si la 50 de ani(nu stiu chiar daca o sa mai fi asa de in forta, atuncilaughing).
Toti se lauda ca fu7 de rup la varsta aia, dar ei abia stiu ce e aia p! zd4. Evita persoanele de genul care stiu doar sa se laude ce fac in pat, ei spun asta doar sa te simti tu prost. Si ar fi bine sa o faci cu o persoana care e si ea la prima incercare… Asa, sigur o sa dureze mult relatia.

| Seven07 a răspuns:

Majoritatea fetelor vor spune ca da, e ciudat, chiar si cele virgine vor spune asta, dar sincer mie nu mi se pare. Ideea mea despre viata sexuala e mai complexa putin mai exact nu prea conteaza varsta cat conteaza persoana, adica sa merite. Eu am inceput pe la 15 ani, si mi-a parut si imi va pare rau toata viata, eram prins in febra aia de atunci si nu am tinut cont de persoana si chiar imi pare rau pentru ca nu merita atata atentie din partea mea. What ever, nu e ciudat, sunt multi virgini intre 18 si 30 de ani chiar, jumatate din ei ii gasesti in Politehnica in Bucuresti, nu esti singurul, si trust me, daca ii auzi pe toti tampitii care se laud cu cate tipe se culca ei pe saptamana, si aia sunt mai virgini ca uleiul de masline, un tip care face asta in general stie doar el si fetele respective, pentru ca banuiesc ca de la o astfel de discutie a ajuns sa ti se para "ciudat". Fa asta cand esti pregatit dude, cu cine crezi tu, cand crezi tu, unde crezi tu, nu te grabii, n-are sens.

| Luizaaa a răspuns:

Nu este deloc ciudat. Poti sa o iei ca pe o calitate, putin baieti mai sunt virgini la varsta aceasta.Bravo tie!

| FageAndrei a răspuns:

Frate. faptul ca esti virgin la varsta asta inseamna ca gandesti cu capul potrivit laughing eu am 19 ani si sunt virgin. Si nu pot zice ca nu am avut ocazii. Dar am refuzat pur si simplu. O data a venit una la mine intr-un club si m-a luat de la masa dj-ului si m-a dus direct la baie. Asa random (si eu si ea beti ranga) Imi propune asa direct sa facem d-alea. Eu am refuzato + ca am inceput sa ii tin morala laughing) eram beat, puii mei laughing)
Eu unul merg pe ideea ca prima data trebuie sa fie cu cineva cu adevarat special.

| KanezuY a răspuns (pentru FageAndrei):

Povestirea ta nu prea are logica laughing, ma mir cum de mai gandeai atunci cu capul pe umeri in stare de ebrietate laughing

| FageAndrei a răspuns (pentru KanezuY):

Oricand, cat de bat ar fi sunt perfect lucid laughing doar ca prind tupeu si nu ma prea surprinde nimiclaughing de exemplu atunci m-am comportat ca si cum ar fi ceva usual sa se intample laughing)

| KanezuY a răspuns (pentru FageAndrei):

Bravo tie, altii in stare de ebrietate ajung sa faca s*x cu 100 de fete, sau se cred pe Venus. laughing