| dEEk a întrebat:

Vi se pare frumos caracterul Saman? >: Si ce putere imi recomandati corp sau mental?

Răspuns Câştigător
| YourFriend a răspuns:

Of... numai deastia care nici nu joaca metin pe-aici. Daca iti faci saman nu ai cum sa cresti bine, iti zic eu. Daca te faci saman, mai bine fa-te fata si da-te frumos pe langa razboinici sau sura de lvl cat mai mare (30 de lvl diferenta intre lvl tau si al lui). Si asa te prefaci ca esti iubita lor, si etc etc, ei te cresc, iar cand ajungi sa faci cam lvl 40-50, iti faci un razboinic, si te duci cu el la caini si vanezi cu bufful de pe samanca ta de lvl 45 sa zicem. Apropo, la samanca trebuie sa o faci pe forta, adica puterile cu Forta Dragonului, Binecuvantare, Reflexie, etc. Prima oara cresti NUMAI la forta dragonului pana faci M, apoi la binecuvantare tot pana la M, iar apoi reflexia. Da, nici o magie de atac, pentru ca pe tine o sa te creasca altii tongue. Buun, deci cu razboinicul il faci cam lvl 30-31 si ii pui un fms bunicel (FMS: Full moon sword=sabie luna plina=arma de lvl 30 cu pagube) si cu razboinicul asta te duci la metine de lvl 25-30. Raboinicul eu as zice sa-l faci pe mental daca vrei sa joci pe el, dar mai bine pe corp, pentru ca spargi mai repede metinele cu aura la M. Cu pct de competenta, cate un pct la fiecare magie in primul rand, iar apoi cresti pana faci M la aura sabiei, iar apoi la vartejul sabiei cate pct mai raman. Bun, deci acum ai un razboinic pe corp de lvl 30 si o samanca pe forta de lvl 45. Cu samanca iti faci o breasla (te duci la gardian si dai sa creezi o breasla; costa ceva bani, dar cred ca o sa ai), bagi razboinciul in breasla, iar cu razboinicul de-acum donezi tot exp-ul la breasla, si sa ai grija sa nu creasca mai mult de lvl 30. Dupa ce faci vreo 10 milioane de yang (10kk), poti sa te apuci calumea de joc, adica mai faci un cont: un Sura. Pe sura asta il duci prin map2 si il cresti cu razboinicul de lvl 30, la care iti dai buff cu samanca. Si dupa ce face sura lvl 30, ii iei si lui un fms bunicel, si te duci sa vanezi ca sa cresti. Sura il faci pe Bm(bm=black magic=magie neagra), si cresti inainte sa faca M la Spiritul flacarii, apoi cresti cate un pct la fiecare magie, dupa care cresti pana face M la protectie intunecata. Dupa aceea, cresti la care ti se pare cea mai buna magie de atac a lui. Acuma sa-ti explic ce inseamna M, daca nu stii (M=master, G=great, P=perfect). Magiile incep sa aiba cate un punct. Daca cresti intre 17-20 de puncte la o magie (depinde de noroc daca iese sau nu la 17 pct) se face M1, apoi cu carti ale competentei cu acelasi nume ca al magiei, cresti de la M1 la M10. Aici trebuie o sumedenie de carti, si mult noroc pentru ca pot si esua cartile. De la M1 la M2 cere o singura carte, de la M2 la M3 cere 2 carti, si tot asa. Cand ai M10 si iti merg toate cartile si face la magie G1. De acum magiile se pot antrena numai cu Pietre ale Spiritului, dar prin magazine se spun SS de la Soul Stone. Astea sunt cele mai scumpe, pot ajunge cam la 10kk bucata. Si din nou, si astea pot esua. Dar daca merg 10 pietre din astea, se face P. P este cel mai mare grad al unei magii. Si cam atat am de spus... daca mai vrei sa te lamuresc cu ceva, da-mi un mesaj si zi-mi despre ce e vorba. Apropo; te astept pe serverul nr.10 Lupus, in regatul albastru. My name: Ee3. Multa bafta, si --- sper ca merit fundita big grin

4 răspunsuri:
| YourFriend a răspuns:

Si despre ce au zis cei doi... dianna, cel mai calumea e SURA.
Si ifeelgood, nu e adevarat mentalul e mult mai bun decat corpul in dueluri, iar corpul nu e bun decat la spart metine. Nu o sa vezi razboinic pe corp sa creasca bine, intr-adevar, dar fara metine nu pica iteme bune, iar fara iteme bune nu ai bani sa-ti intretii mentalul. Deci cel mai bine e cum ti-am zis eu sa faciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti ba o viata!

| shorty93 a răspuns:

Cel mai calumea e Razboinicul big grin si iti recomand corpwinking

| IFeelGood a răspuns:

Mental e pentru crescut Corp e pentru duel sau ucis rapidhappy