anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vine ziua prietenei mele si stiu ca apreciaza cadourile facute de mana. Imi puteti da cateva sugestii?

Răspuns Câştigător
| mioara_1431 a răspuns:

O perna in forma de capsuna

14 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Poti sa-i faci un lantisor care sa aiba un pandativ pictat cu simbolurile si culorile ei preferate.

| RamonaMn a răspuns:

Ii poti faci niste bratari din fire.Sunt foarte usor de realizat.Alegi cateva fire si le legi 2 cate 2 si tot asa happy. Succes!

| NoName_9903 a răspuns:

Daca ai ceva talent la desen poti cumpara o panza ( de la Hornbach sau alte magazine de acest gen), acuarele...si treci la pictat :-). Poti incerca sa pictezi florile ei preferate...sau altceva despre care stii ca inseamna ceva pentru ea.
Daca nu ai talent la desen, poti sa faci un colaj cu fragmente reprezentative din pozele voastre si la sfarsit inramezi cartonul respectiv.
Spor!

| yoni a răspuns:

Daca sti sa crosetezi ii pozti face o bratara si sa pui initialele pe ea...:X:X e tare ideea.eu chiar am facut una. dar pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti face o felicitare in forma de inimioara, pe fata in mijloc pui o poza cu voi doi sa ceva de genul... bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un ceas in forma de mar sau capsuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa ii faci o pisctura pe sticla te iei dupa o poza de a ei iti cumperi acuarele cu ulei si ii faci. succes iti ureaza daria

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un pablou

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa-i faci o felicitare sau o lebada origami

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am facut pentru fostul iubit o perina pe care a cusut numele meu si a lui ceea ce se poate face si pentru o iubita daca sti sa cosi. Fa cu creta pe perina dupaceea te apuci de cusut poti pune si cateva paiete...va iesi super ca asigur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa faci o cupola (sau cum se numeste) dintr-un borcan in care pui o inima de plastic pe care scrii. GOOD LOOK.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 11 ani.ma cheama ana-maria si i poti darui un lantisor cu o poza de a ei legat de un fir frumos colorat invelit in matase

| fisshu a răspuns:

Parerea mea faci o felicitare in care pui o poza cu amandoi sau cu tine si scrii "poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume " sau altceva bafta

| Sori a răspuns:

Poti face o felicitare mai speciala care se deschide... te poti inspira de pe youtube