Da facem dar fiindca joi e liber si trebuie sa te relaxezi vineri nu e nevoie sa te duci ca nu ai chef normal ca eu sunt i cls a7-a si nu mai am chef sa ma duc vineri poate decat la prima ora ca am cu diriginta asa ca uh decizidar normal se face
Depinde. Noi am facut sambata asta, adica ieri, am recuperat cumva vinerea viitoare. Deci vom avea saptamana urmatoare weekend de 4 zile. Dar sunt scoli care nu au recuperat si tot nu vor face vineri. Cel mai bine e sa intrebi profesorii la ore, luni.
Vineri facem scoala dar joi nu pentru ca e ziua Romaniei. Joia de ssaptamana asta se considera zi libera! fundita plzzzzzzzzz!
Din păcate da, nu-ţi mai face speranţe că facem şcoală.Nu avem decât joi, 1 decembrie 2011 liber, fiindcă e ziua României.
Depinde de dirigintă, eu ma rog la toţii sfinţii să nu ) oricum cică dacă nu se face o să mergem într-o zi de sâmbătă (vrăjală)
Nu se stie mie profesoara mi-a zis ca miercuri se face cv cerc si hotaraste direcotul si dupa dau la stiri cautati pe cv site-uri sau ziare
CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII întreabă:
Calli întreabă: