| Siria2012 a întrebat:

Vineri facem scoala? Fundita!

10 răspunsuri:
| Raducu1 a răspuns:

Depinde de scoala.La unele va fi un cerc pedagocic la altele nu.

| TuDoR07 a răspuns:

Da facem dar fiindca joi e liber si trebuie sa te relaxezi vineri nu e nevoie sa te duci ca nu ai chef normal ca eu sunt i cls a7-a si nu mai am chef sa ma duc vineri poate decat la prima ora ca am cu diriginta asa ca uh decizidar normal se face

| BluElf a răspuns:

Depinde. Noi am facut sambata asta, adica ieri, am recuperat cumva vinerea viitoare. Deci vom avea saptamana urmatoare weekend de 4 zile. Dar sunt scoli care nu au recuperat si tot nu vor face vineri. Cel mai bine e sa intrebi profesorii la ore, luni.

| me22 a răspuns:

Eu am auzit ca nu...

| ancutzadracutza a răspuns:

Vineri facem scoala dar joi nu pentru ca e ziua Romaniei. Joia de ssaptamana asta se considera zi libera! fundita plzzzzzzzzz!

| Karinakari99 a răspuns:

Din păcate da, nu-ţi mai face speranţe că facem şcoală.Nu avem decât joi, 1 decembrie 2011 liber, fiindcă e ziua României.

| BubbleShoot a răspuns:

se face scoala! :*.iti spun eu sigur*:

| Cosmiinna a răspuns:

Depinde de dirigintă, eu ma rog la toţii sfinţii să nu laughing) oricum cică dacă nu se face o să mergem într-o zi de sâmbătă (vrăjală) laughing

| serdean2002 a răspuns:

Da.

| R1pstar a răspuns:

Nu se stie mie profesoara mi-a zis ca miercuri se face cv cerc si hotaraste direcotul si dupa dau la stiri cautati pe cv site-uri sau ziare

Întrebări similare