anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Visele se împlinesc? Dați exemple de vise care vi s-au împlinit.

4 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Acum un an am visat ca mai aveam doar jumatate dintr-un parfum si dupa o vreme chiar asa s-a intamplat!

| sonny89 a răspuns:

Am terminat liceul, am luat bac-ul, am terminat facultatea, am luat licenta. Da, visele se indeplinesc DACA FACI CEVA PENTRU ASTA!

| claudiu11re a răspuns:

Intr-o melodie am auzit ca zicea unu se spune ca sunt vise si ca nu pot fi atinse si chiar am crezut ca asa e dar m-am inselat de exemplu am visat ca pr mea ma inseala si ii place de altu si la 2 zile s-a despartit de mine fara motiv,, motivu fiind ca ii placea de altu

| crapx a răspuns:

Visele sunt dorintele de a face ceea ce iubesti! Ele se implinesc cand esti foarte devotat sa le aplici si sa reusesti la sigur! Daca ai o imagine proasta fata de vise de ex: ca nu se implinesc, ca is doar basme s.a.m.d, este sigur ca fiind negativist nu o sa se ajunga decat la esec! ( omul crede in ce vrea sa creada sa stii asta si daca nu vrei sa se implineasca nu o sa se implineasca! ) Da in general visele se implinesc. exemple. notele bune, relatii cu prieteni, cu prietena... sunt multe nu are rost sa le insiram smug