Depinde peste cine dai la aeroport. Daca e mai meticulos nu îți dă voie cu 2
Eu nu vreau sa risc, merg cu bani aproximativ ficsi si nu am chef de taxe. Deci nu se poate?
Ți am depinde peste cine dai la îmbarcare. Nu vrei sa te riști nu mergi cu 2
Cel mai bine intreaba la compania wizzair cu care zbori ei stiu exact, suna i luni si aflii tot ce vrei, cand pleci?
Daca mergi in Italia de ce i ti i ei cu tine atîtea bagaje duci cadouri? Mergi la rude? In Italia nu gasesti nimic? La ce cari rucsac de 8 kg după tine si geantă cu alte lucruri zici ca mergi la țară nu in Italia.
Poti lua geanta gratuita adica rucsacul despre care vorbesti si poti avea tot gratis o geanta d aia de umar gen postas. Eu am avut si geanta ( d aia tip gym ) si o geanta cu masuratori ca aia Lv ( putin mai mare de 30 de cm ) Nu mi-a zis nimeni nimic.
Daca nu ma insel telefoanele sunt interzise in avion, pentru ca pot interfera cu electronica avionului. Bagajele pe care le poti lua in avion depind de la o companie la alta. Acum 30 de ani era voie ce 2 bagaje de 20 de kg in avioanele Tarom si un bagaj mic de mana (daca nu ma insel). Intreaba compania Wizzair ce bagaje ai voie sa iei in avion.