Bună.
Chiar și acum sunt turbată de supărare și mă gândesc cum să mă liniștesc. Viața este extrem de grea, parșivă și curvă cu două fețe.
Pa, pa.
Eu de obicei cand sunt suparata. intodeauna ma inveselesc ascultand o melodie preferata ...sau vb la telefon cu prieteni fara ei nas putea sta :X
Buna!
Ma inchid cateva ore,poate zile in camera,ascult muzica si ma gandesc la motivul pentru care sunt suparata, cu ce am gresit, cum pot reprara greseala si cum sa ma linistesc.
Bye!
Ma gandesc ca s-a intamplat acest lucru pentru ca va veni o intamplare foarte frumoasa care imi va placea mult si ma gandesc ca asa ii mai bine ca mi-s-a intamplat ceva rau pentru ca va urma ceva superr tare
Vorbesc cu cea mai buan prietena, ies la o plimbare prin parc cu catelul meu si incerc sa ma gandesc la ceva frumos pentru a uita ce s-a intamplat ... Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Viata asta fara greutati nu ar avea farmec. Ar fi ca si cum ai juca un joc cu coduri dupa care la un moment dat te plictisesti. Viata e o lectie, ne facem mai puternici doar daca trecem peste greutati. Si nici una nu e prea grea, pentru ca nici o suparare sau greutate nu e peste masura noastra. Ce fac eu cand sunt suparat? Pai totul se intampla cu un motiv. Motivul il vom afla in decursul vietii sau la sfarsitul ei. Cand sunt suparat incerc sa raman drept si sa nu ma las tulburat. Vorba aia "cu Dumnezeu inainte".
Hey! Cand sunt suparata ma pun in pat si stau si ma linistesc.Ma gandesc la ce mi s-a intamplat si incerc sa trec peste.Cateodata viata ne da mult greutati ti'o zic din propia experieta, dar pana la urma totul trece chiar daca e mai greu.
Nu apela la prieteni pentru ca in cazul in care nu te vor putea ajuta sau nu vor vrea etc vei fi si mai suparat. Fa ceva ce-ti place Sport de preferat. Asculta muzica vesela, uita-te la ceva amuzant... sau citeste bancuri, pe mine ma ajuta mult
Pai, stau in pat in patura si ma gandesc la un anumit lucru, sau sun prietenul cel mai bun si vorbesc cu el si dupa incerc sa uit tot ce s-a intamplat! Daca nu uit fac o plimbare pe strada
Sincer eu cand sunt suparata sau stresata as manca ceva dulce...sau imi sun prietenul/prietena cea mai buna si ii explic ce s-a intamplat...asta ma ajuta cel mai des sa ma calmez
Eu cand sunt suparat imi sun un prieten sau prietena in general iubita mea si vorbesc cu el \ea si-l invit pe la mine sa vb si sa ne relaxam la un joc sau sunam mai multi si ne jucam tenis pana nu mia putem si asa mai uit
mikutsa întreabă: