anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce pareri aveti despre prima semifinala a romanii au talent? Eu unul sunt extrem de suparat pentru ca a trecut o trupa de dans care abia s-a sincronizat si nu a trecut Domnul Aflat sau Doamna Constanta... Urat. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

Meritau mult mai mult domnul Aflat si doamna Constanta sa treaca mai departe decat acea trupa. Oricum nu putem schimba nimic.Asta a votat publicul (domnul Aflat nici nu se numara printre cei nominalizati de public) iar ca de o bicei ce putea sa faca Mihai Petre daca nu sa aleaga pe cineva care danseaza...

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

As ziceam si eu (chiar intr-un comentariu anterior) Asete Crew nu sunt pentru Romanii au talent, mai ales pentru finala.

| DeeaMarry a răspuns:

Exact asta cred si eu!
Nu cred ca cele doua echipe meritau sa mearga in finala...
Dupa parerea mea, cei care au cantat au dat dovada de un talent mult mai mare decat cei care s-au fatait pe scena dupa cateva repetitii :p.

| anonim_4396 explică (pentru DeeaMarry):

Pana la urma cei care canta sunt inzestrati de la Dumnezeu cu acest talent, dar si cei care danseaza muncesc si pun suflet in ceea ce fac.Si faza asta cum ca "s-au fatait pe scena"nu sunt de acord.Sa dansezi nu e o fataiala e ceva frumos si unele dansuri sunt si mai greu de executat adica e multa munca.Asta e parerea mea, nu critic pe nimeni, dar cred ca ai gresit o parte din ceea ce ai spus.Sa canti si sa dansezi dupa parerea mea ai mult de muncit la ambele.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-a placut foarte mult cum a cantat Loredana cu tatal sau...deci o voce superbă dupa parerea mea.Trupa de dans mie una mi-a placut mult de felul in care s-au prezentat.Doamna Constanta, da merita sa treaca mai departe dar nu a fost sa fie. Oricum chiar daca nu au trecut toti mai departe au sanse pe cont propriu.Si cei trei baieti... ce pot sa zic, un singur cuvant pentru ei, uimitori.Deci intr-un final mi-a placut prima semifinala si mi-a placut si mai mult pentru ca i-au avut ca invitati pe Narcis si pe Adrian Tutu.Acum sa vedem ce va fi in continuare si cine va fi marele castigator al concursului.
Jiuriul, dar si telespectatorii vor sa vada energie cum a spus si Mihai Petre.Ca sa castige voturile publicului trebuie sa arate tot ce e mai bun din ei.Sa arate energie, veselie, poate si putina comedie...muzica,voci incredibil de frumoase care merita cu adevarat sa ajunga departe in acest concurs, daca nu cum am mai spus si pe cont propriu.Acest concurs arata talentul romanilor incepand de la dans, ajungand la muzica, magie si altele si cei care nu au trecut in semifiniala vor avea de castigat pe viitor pentru ca acest concurs le-au facut cunsocut talentul si vor fi cautati de anumite persoane.

| BBiiiaa a răspuns:

Asa cred si eu! Cei doi chiar aveau talent, iar trupa de dans nu cred ca are sanse prea mari in finala.

| MaddaaxDD a răspuns:

Sincer, ma bucur enorm de mult ca au trecut familia Fieraru, dar nici eu nu sunt de acord cu acea trupa de dans. O sustineam pe doamna Constanta, care sincer era mult mai talentata decat ei. Parerea mea, ea merita sa mearga mai departe.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru MaddaaxDD):

Si eu la fel. Vocea fetei aceleia ma uimit...+ ca are un zambet foarte frumos.

| MaddaaxDD a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Da, pacat de dantura ca in rest este superba!

| kilLer98 a răspuns:

N-au fost cine stie ce talente laughing. Nici nu stiu ce au cautat multi in semifinala(KTVA, gunoierii...etc.)