| Mokaxoxo a întrebat:

Voi chiar credeti ca pe 21 decembrie se va sfirsi lumea? Eu cred ca e o prostie...

Răspuns Câştigător
| januta23 a răspuns:

Sfarsitul lumii va fi atunci cand nu vor mai exista oameni buni pe pamant, cand oameni nu vor mai avea sufletul curatat vor avea dor o inimia inghetata carei nu-i pasa de nimic in viata! Si creca nu se trezeste unu acu sa zica ca pe 21 decembrie e sfarsitul lumii! eu nu vreau sa zic ca eu stiu cand e asta e apsurb pentru toti cred, dar tu sa-ti vezi de viitor, nu baga pe toti inseama care se cred mari si etc. Funda?:*happylaughing) pliz te rog frumos

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Mai mult ca sigur va veni şi sfârşitul! Nu ştiu dacă pe 21 decembrie dar ce ştiu foarte sigur că mai este foarte mult până atunci.

| DDCC a răspuns:

Nu are rost să crezi în asta. Sunt de acord cu tine, însă nu e numai o prostie, e o metodă prin care unii oameni mai rău voitori pot face rost de o grămadă de bani de pe bieții oameni. La urma urmei, de pe vremea bunicilor sau mai îndepărtat se tot zvonește că lumea se sfârșește încât s-a ajuns să se creadă asta în fiece an. Trăiește-ți viața cu cap, fii alături de cei ce merită și nu te lăsa influențată de toți bine. Sfârșitul lumii îl știe doar Domnul, scrie și în Biblie, de unde să știe unii oameni când va fi asta? N-au de unde. Numai bine!

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Se pare ca esti mai inteligent/a decat majoritatea...

| GangstaGlock a răspuns:

Man e o prostie! In Biblie scrie ca,, NICI FIUL NU STIE''! Dumnezeu v-a hotara apocalipsa nu astia cu stinta lor! Cea mai importanta e religia nu stiinta! Dumnezeu v-a hotara!

| MrColitza13 a răspuns:

Aţi găsit şi temă de discuţie! Bred!